Buna ziua!
As vrea sa ma lamuresc asupra unui lucru: tag-urile trebuie neaparat afisate pe site pentru ca sa aiba vreun efect?
Versiune printabilă
Buna ziua!
As vrea sa ma lamuresc asupra unui lucru: tag-urile trebuie neaparat afisate pe site pentru ca sa aiba vreun efect?
Afiseaza-le pe site, insa asigura-te ca le-ai setat asa: <meta name="robots" content="noindex,follow"/>
Tagurile sunt ajutatoare pentru utilizatori, pot imbunatati experienta utilizatorului la tine pe site. Eu nu le folosesc pentru ca genereaza continut duplicat, pagini multe in site si fara valoare. Totusi sunt cateva practici bune pe care le poti aplica.
1. meta robots : noindex,follow in toate paginile de taguri
2. nofolow : pe toate linkurile care fac trimitere catre taguri (tagurile in sine)
3. daca folosesti un tag cloud nu il plasa fortat si foarte la vedere, ca sunt "deranjante" cand sunt multe.
4. Tagurile de la site-urile mari de stiri (ziare.com si altele) rankeaza foarte foarte bine, desi din punctul meu de vedere nu ar trebui.
Multumesc pentru raspunsuri!
Era vorba despre o introducere oarecum automata a tag-urilor, adica din widget-ul acela de pe wordpress, care nu cred ca are vreo setare.
Instalezi un plugin de seo, si o sa poti seta de acolo. Eu personal folosesc WordPress SEO Plugin
Chiar daca afisezi tagurile pe index sau doar din pagina de articol, daca nu sunt setate cu noindex sau blocate din robots.txt, google le va indexa oricum. Eu iti recomand sa nu le lasi la indexat.
Ok. Multumesc pentru sfat!
Și eu folosesc Wordpress Seo Plugin de la yoast. Dar nu am idee cum le fac sã nu fie indexate și...de ce sã fac asta.
Salut, stie cineva versiunea cea mai veche functionala cu pluginul acesta WordPress SEO Plugin? Wordpress-ul meu 3.0.1 nu functioneaza cu acesta, am incercat si cu toate celelalte pluginuri dezactivate.