-
Turbo, tu ai reusit sa te inscrii la ceva programe de la CJ? Ca mie aproape la toate imi da direct "the advertiser has declined your...blah..blah", iar la restul ramane in "pending application". Probabil, ma gandesc, majoritatea or avea setat sa nu primeasca "first time" publisheri, adica din aia care nu au castigat inca nimic sau nu au fost affiliates la nici un program inca.
-
Cu panic m-am inscris la 4 advertiseri. Unul m-a refuzat instant (Real Player - raspuns automat, banuiesc pt ca nu am privacy policy la site). Restul au avut aprobare manuala. Doi m-au aprobat deja si unul e pending. Banuiesc ca se uita la site sa vada daca te adresezi targetului lor. Unul din cei care m-a aprobat e cel mai mare reseler de bilete pt spectacole din CJ si mi-a asignat si un consilier personal cu telefon direct and such. Celalalt e un mall si m-a aprobat in maxim 2 ore. Asa ca nu cred ca sunt foarte pretentiosi la aprobari.
Am inteles pe DP ca multi advertiseri au refuz automat pentru publisherii non-US. Acuma nu stiu daca se refera la serverul site-ului sau la adresa publisherului. Eu am site-urile in US. Se pare ca daca vrei neaparat un advertiser poti sa-i trimiti un email la adresa din detalii in care sa explici ca site-ul tau are useri potriviti pentrul respectivul produs si in general te accepta.
Sunt curios daca E-Bay accepta affiliates din Romania prin intermediul CJ? A incercat cineva?
Nu stiu sa fac link direct la produse! Pot sa pun bannerele lor generale si sa le trimit vizitatori, dar pe site-ul concurentei am vazut ca avea imaginea cu tricoul de vanzare si direct link la magazin in pagina de produs (in genul amazon). Cum se face?
-
depinde de la merchant la merchant, in general, daca ai un site cu minim 1000 de vizitatori targeted iti ofera access la in api.
Pana atunci, daca ei isi dau acordul poti face tu un script care sa-ti populeze site-ul cu produsele lor.
-
mai este si shareasale. la mine insa ce am incercat (screensavere si ceva dating) nu a dat rezultate si l-am abandonat
la cj de cele mai multe ori esti refuzat instant pe motive de tara (tara de unde esti tu, cea din profilul tau de pe cj). din cite stiu daca le trimiti un mail s-ar putea sa te aprobe...
-
a propos de paypal, eu le-am dat deja 3 mailuri, cate unul in fiecare an :)
In ultimul (de acum 2 saptamani) le-am si explicat de ce este cool sa vina in Romania :)
Sper sa se miste si la noi problema intr`un final .. de cand cu bagaul in UE.
-
-
E prima zi cand citesc acest forum si am si primit o veste buna chiar nu aflasem ca CJ accepta afiliati din RO pana acum ma chinuisem cu LinkShare dar nu prea am avut succes :(
-
super cu cj
mersi.
intrebare: unde vad lista cu cei la care am aplicat si statusul?
-
Shortcut in pagina principala dreapta jos in "Today's task":
Review 3 pendings aplication(s)
Sau: Home -> Get Links -> By relationship -> Pending aplications.
Daca un publisher pe care chiar il vreti va refuza instantaneu (automat):
1. verificati daca are adresa de e-mail in profil -> scrieti un e-mail business type in care le explicati ce useri "multi, plini de bani si targetati" aveti voi -> sunt sanse sa va accepte.
2. mai incercati in 1 luna, chiar daca prima oara v-au refuzat.
-
super, mersi mult turbo.
gaseste link-ul ala de aff ;) daca-l l-ai fi avut ma inscriam pe el...