Prima data am crezut ca se aproba automat. Traiasca mirii si sa-mi dai descrierea lui pt underclick :) Si alti colegi. Fostul director al lui mr. Palaghianu e si el acolo, chit ca nu m-am prins cand si cum aproba.
Versiune printabilă
Prima data am crezut ca se aproba automat. Traiasca mirii si sa-mi dai descrierea lui pt underclick :) Si alti colegi. Fostul director al lui mr. Palaghianu e si el acolo, chit ca nu m-am prins cand si cum aproba.
Inca 2 directoare de articole:
Director articole romanesti - Promovare si Optimizare Site Gratuit
Director Articole romanesti - Optimizare Site Gratuit
Amandoua pe ip unic si aprobare in cateva ore.
Directoarele sunt noi, deci nu exista articole momentan.
Mi-s cu ochii pe ele. Le pastrezi asa macar 1 an? :)
Da, o sa le pastrez...mai am inca 3 domenii cumparate pentru directoare...azi sau maine le dau drumu...revin cu linkurile cand sunt gata
Personal as face cateva recomandari ca sa poti asigura calitate:
- Schimba descrierea directoarelor sa nu fie aceeasi text
- Schimba numele si structura categoriilor sa nu fie la fel
- Scoate inregistrarea automata si inregistreaza manual userii care fac cerere prin formularul de contact
- Scoate linkurile sitewide dintre ele, asa cum ai facut acum parca ai spune la google unde este o alta copie a siteului tau.
- Incearca sa aduci cateva linkuri catre ele
In rest iti doresc succes. Daca rezolvi aceste probleme o sa postez si eu cateva articole.
Exista posibilitatea sa oferi conturi de autor?
fiind la subiect, la un reply si aici: de vanzare doua directoare.
@sir_tisma: Am adaugat si eu un articol in directorul tau(articole.pro) acum 10 zile. In termeni si condidii n-am gasit scris pe nicaieri o perioada media pana la aprobare. As vrea sa stiu daca se aproba sau daca nu sa fug cu el in alta parte.
Cred ca stiu doar 2 directoare care proceseaza mai repede de 10 zile :)