Am fost rugat pe mail sa adaug la lista si acest site:
Inscriu.ro - Director Articole - director de articole gratuit, cu Page Rank 5
Versiune printabilă
Am fost rugat pe mail sa adaug la lista si acest site:
Inscriu.ro - Director Articole - director de articole gratuit, cu Page Rank 5
Atentie mare la acest site.
PR-ul ridicat se datoreaza unor linkuri de tip spam de pe pagini cu pr mare.
Citat:
<font style="position:absolute;overflow:hidden;height:1p x;width:1px"><a href="http://www.inscriu.ro/">articole</a>
Link down.
Unde gasesc lista?
Merci.
Confirm ca lista e down. Incercasem sa verific daca anumite directoare exista in lista sau nu. Sa speram ca Palaghianu va relansa curand site-ul :)
Mai gasisem :
seo-g.ro/ PR 3
expertseo.ro PR 1
directordearticole.eu/ PR 2
thearticlebase.com/ PR 3
articole.mug.ro/ PR 0
publicitar.org/ PR 0
site-pedia.ro/articole/ PR 3
on24.ro/articole/ PR 2
publicitate-online.info/ PR 0
scrie.eu/ PR 1
A intampinat cineva probleme cu vreunul din ele?
Cred ca o sa ma apuc sa fac si o asemenea lista
Cine are timp sa se uite peste lista asta si sa le verifice..sunt vreo 40 si ceva, cu pr de la 0 pana la 7 mi se pare, asa era ultima data. Vreau sa va zic ca multe dintre ele pot sa fie si disparute sau sa nu mai mearga..dar macar e ceva..
comunicatedepresa.ro
personal-trip.com/articolul-tau
editorialweb.ro
rezervat.ro
comunicate-de-presa.ro
comunicatedepresa.net
director-web.santamia.ro
ponturifierbinti.com
preferate.net
seo-g.ro
reserve.ro
wonder.ro
coment.ro
earticole.com
articole.org
portal-articole.ro
articole.netul.ro
articoleseo.com
topkiss.ro
netarhia.ro
comunicatedepresa.org
xpromo.ro
comunicatedepresa.com
oferte-noi.info
articole-online.net
seo-trafic.eu
directorweb.felicitari-virtuale.ro
postat.ro
advertoriale.info
director-articole.com
directorarticole.org
directorarticole.propedia.ro
estegratis.ro
director-articole.org
publicitate-online.info
articolbox.wordpress.com
directordearticole.eu
thearticlebase.com
publicitar.org
site-pedia.roarticole
on24.roarticole
publicitate-online.info
scrie.eu
earticole.com
Nu recomand personal-trip.com/articolul-tau pentru ca nu aproba toate articolele. Eu am trimis unul de calitate, unic si destul de mare si... nimic.
Si eu am adaugat vreo 7 ... si nici macar unul nu mi-a fost aprobat. Toate erau articole de peste 500 cuvinte, cu continut unic, de calitate.
Avand in vedere ca pe 19 martie au fost aprobate articole penultima oara, ultima oara fiind pe 25 mai, probabil s-au gandit (fara sa verifice) ca multi si-au inscris deja articolul in alte directoare si nu mai are rost sa-si bata capul cu verificari, astfel aprobandu-le numai pe ultimele.
Eu unul n-am sa mai adaug la ei, cu toate ca le-as fi adus continut regulat si link-uri catre articolele adaugate pe site.
Adaug si eu articole.pro :)
@Sir_tisma - L-ai mai pus o data pe pagina anterioara.
Ma simt nevoit sa mai spun cateva vorbe despre personal-trip.
S-ar putea sa se schimbe situatia .. in ultima saptamana au fost aprobate articole in 2 randuri, printre care si articolele adaugate de mine.
Sper sa continue asa, ar fi un plus pentru toata lumea.
Si eu cred ca se va schimba. Am luat legatura pe twitter cu cel sau cu unul dintre cei care detine directorul:
Si articolul trimis de mine cu ceva timp in urma a fost publicat. :)Citat:
n-am mai dat de mult cu matura pe acolo, o sa intru azi sa vad ce mai e pe acolo, oricum aprob cateva pe zi ca sa mearga la indexare
Al 11-lea feedback despre personal-trip - administarea lasa de dorit .. pacat ca un director atat de bun e lasat de izbeliste si neactualizat cu lunile .. :(
Dar de federal.ro stiti ceva? Mai functioneaza? Se mai ocupa cineva de el?
Le-am trimis 3 mesaje pana acum si nu mi-a raspuns nimeni. N-as vrea sa platesc inscrierea si apoi sa nu mi-o aprobe nimeni :)
Ar fi binevenita orice informatie referitoare la ei. Multumesc.
@AntonioTony Pe federal.ro am trimis spre publicare 2 articole acum vreo 2 luni. Ei le accepta doar pe cele care au link catre site-uri ce sunt inscrise in directorul lor web. Am incercat sa inscriu recent un site, free, in directorul lor web, insa nu a fost aprobat inca.
Personal-trip vad ca a fost si penalizat, i-a scazut PR-ul
Inca nu am trimis acolo.
Ca idee, pastreaza articolul pe local si cand trimiti undeva noteaza si numele lui alaturi de directorul de articole unde ai intentionat sa publici.
In caz ca intr-un timp rezonabil nu e publicat, il pui in alta parte.
Idem si in situatia in care din varii motive directorul de articole nu mai exista sau si-a schimbat profil sau politicile (nofollow, de ex): refolosesti articolul in alta parte.
Stiu care e politica lor, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie ignoranti si sa nu raspunda la mesaje.
Din cauza ca n-au raspuns am inceput sa ma intreb daca se mai ocupa cineva si daca platesc, oare ma va baga cineva in seama si-mi va aproba inscrierea?
Am vazut cu personal-trip :| pacat..
Userii cu minim 3 casute verzi imi pot PM cu emailul lor pentru a avea access la un fisier doc cu 50 directoare de articole cu care lucrez curent. Exista statistici de PR, tara de gazduire, IP, cate siteuri sunt pe acelasi IP, Alexa, cerinte minime (linkuri, nr cuvinte) si cateva notite unde a fost cazul. Exemplu:
Director PR IP Gazduire Ip comun cu alte siteuri Alexa Nr linkuri Cuvinte
advertoriale.info 1 193.203.205.15 RO 603245 2 350
advertoriale.net 2 89.46.7.218 RO 2797709 2 250
Nota: este in google docs, imi trimiteti emailul pentru a avea acces.
@antonio
In principiu vezi daca mai exista DigiCorp srl, administratorul federal.ro
La o adica, sigur vrei site-uri sponsorizate nofollow?
@kidu
Multumax. Compar cu ce am eu si iti dau rezultatul inapoi.
Listarea din director nu e cu nofollow, iar pe langa asta poti adauga anunturi care tin de afacerea ta, inc are poti avea link si poti adauga si articole cu link-uri incluse.
Sincer, eu zic ca ar merita 200 ron/an ca sa-mi adaug 10 articole (de ex) pe site cu PR6
Dar daca nu-mi raspunde nimeni .. sa fie sanatosi ... gasim altele :)
Nu mai cereti acces direct pe fisier, vreau sa stiu cui dau voie, deci astept PM, nu cunosc mailurile la toata lumea...
@Kidu facuse o lista la care din pacate nici eu, la fel ca multi altii nu am avut acces. Asa ca m-am hotarat sa adun un pic directoarele cu care am lucrat plus recomandarile de aici si sa fac o lista. Rezultatul il puteti observa aici:Lista completa directoare romanesti de articole » Posteaza
Deasemenea, daca aveti noi directoare de recomandat sau daca aveti detalii despre directoarele de articole puse deja de mine in lista, nu m-as supara daca ati lasa un mail. O seara buna si spor la publicat articole!
Un numar de ordine, sa vad cate sunt in lista, nu vrei sa afisezi?
Arata aiurea imaginea e prea mica...trebuie sa mut in stanga/dreapta cursorul mouse-ului, ma refer la integrarea pe care ai facut-o in iframe daca nu ma insel.
Site-ul incarca cam greu...
E pus doar de imagine. Daca vrei sa vezi calumea lista, era sub iframe link spre docs. Acolo ai si numerotarea. https://docs.google.com/spreadsheet/...xYThVaUE#gid=0
Repet pentru a ramane in atentie.
La acest link, veti gasi o lista cu 30 de directoare de articole cu detalii privind:
-pagerank-ul site-urilor,
nr de link-uri acceptate in articole,
numarul minim de cuvinte pe care articolele trebuie sa-l aiba,
metoda de introducere a articolelor cat si metoda de aprobare.
Deasemenea, deoarece aceasta discutie a fost deschisa de mine, m-as bucura daca un administrator ar schimba link-ul din primul post cu acesta: http://posteaza.info/resurse/lista-c...i-de-articole/ . Multumesc
Nu imi place ca amestecasi directoarele de articole cu cele de comunicat de presa.
Daca nu ai pfa/srl nu poti publica acolo.
PR = frectie, maxim conteaza pentru cei ce viseaza sa vanda pr :)
Spor :)
In atentia celor care adauga articole pe editorialweb.ro - moderatorul aduce modificari articolelor.
Mai nou accepta numai un link si ala numai pe numele domeniului, la sfarsitul articolului. Daca articolul nu e trimis in aceasta forma, asa va ajunge :(
Ar trebui sa le spuna cineva ca e indicat sa ai o pagina cu termeni si conditii, ca sa stie orice utilizator cum sa puna un articol fara ca acesta sa sufere modificari.
Pe inscriu.ro nu se mai poate adauga, cel putin deocamdata.
Oricum acest director e cu bube in cap. V-ati pus vreodata intrebarea cum de are pr5? Daca nu, aruncati o privire prin codul sursa al http :// //www.successbc.ca/chn/ , unul dintre siteurile care linkeaza catre el si o sa aveti o surpriza.
Am mai spus-o odata, s-ar putea, ca, la un moment dat, articolele publicate aici sa va faca mai mult rau decat bine. Parerea mea.
Adaug si eu un director de articole: Director Articole - ActivInfo.ro
director-articole.com nu mai aproba articole din mai, am mai avut probleme de gen cu el, cred ca il putem taia din liste
Director-Articole.com este functional. Din pacate calitatea articolelor primite pe el pentru publicare este atat de redusa incat nu merita sa il verificam prea des.
Tocmai am facut revizia articolelor primite si din peste 270 de articole am aprobat pentru publicare ... 6 !
Restul se incadreaza in una din categoriile: spam, anunturi publicitare, articole publicitare, articole de sub 250 de cuvinte, articole pline de linkuri si cuvinte cheie fortate scrise in limba google.
O alta mare problema o constituie formatarea total necorespunzatoare a textului. Orice autor de articole cat de cat serios ar trebui sa stie ca dand copy-paste din MS word vei obtine o formatare te tip "varza" a articolului. Din pacate nu avem resursele necesare sa face corecturi masive de tehnoredactare. Consideram ca este obligatia autorului sa se asigure ca aspectul articolului este corespunzator pentru publicare.
Nu in putine cazuri motivul respingerii este totalul agramatism al articolelor. Deasemenea, echipa noastra nu are pretentia sa mediteze autorii articolelor pentru sesiunea de bacalaureat din toamna.
UPDATE: Am uitat sa mentionez unicitatea articolelor care devine din ce in ce mai rara. Nu poti obtine rezultate bune in pozitionarea in motoarele de cautare incercand sa publici acelasi articol in 20 de directoare.
Va steptam cu articole pentru publicare in Director-Articole.com , articole informative, in limba romana literara si formatate corect.
Succes
Scuze colegu, dar bati campii cu gratie... din 31 mai pana in 21 iulie imi spui ca nu ai avut ce aproba? Mi se aproba zeci de articole oriunde, inclusiv pe articole.org care il pastoresti, dar cele publicate pe director-articole.com sunt prea proaste, nu ?
Later: am 3 articole trimise pe 12 iunie, de ce am senzatia ca nu apar in sistemul vostru ?
12 iunie
cartuse pentru imprimanta, tonere HP
http://director-articole.com
12 iunie
http://director-articole.com
saltele
12 iunie
jocuri online
http://director-articole.com > asteptam aprobare
@kidu te org sa iti controlezi limbajul. Citind multe alte postari ale tale stiu ca e greu sa te stapanesti si sa ai un dialog normal, dar totusi poti incerca. Nu doare.
Spun, pentru toti cei interesati (si nu doar tie, asa cum crezi tu) ca din peste 270 de articole am aprobat doar 6 pentru ca restul din diverse motive nu corespund conditiilor de publicare pe director-articole.com . Printre cele neaprobate sunt si cele trei mentionate de tine.
Succes.
Hai lasa-ma cu limbajul, brusc sunteti sfiosi ca o fata mare cand nu va convine ceva. Cand e de primit gratis sau sa fiti laudati e ok, cand sunteti criticati e nasol rau, vi se vorbeste urat. Chiar asa tampiti ne consideri ? Iti repet pana iti intra in cap: din 31 mai pana azi 21 iulie cand am postat aici, nu ati aprobat nici un articol. Dupa postarea mea, ati dat repede un rasol si ati publicat cateva articole ( intre ora 20.00 si 20.47 ). Nu va este un pic de rusine? Acelasi model de articole il public peste tot, pe articole.org am vreo 30, brusc a devenit director-articole.com un fel de lider al calitatii cu toleranta zero la virgule si litere mancate? Nu are sens sa intreb ce anume nu respect de nu pot fi aprobate, textele sunt pierdute ca nu mai am habar ce a fost publicat la voi acum o luna jumate si nici scriptul nu imi arata articole respinse sau nepublicate. Oricum, dupa ce v-am tras de urechi trebuie sa fiu nebun sa incerc sa mai public in reteaua voastra ceva, mare mi ar fi mirarea daca nu imi si stergeti articolele deja publicate.
De ce spanac nu puteti sa fiti verticali si sa va recunoasteti o greseala? De ce credeti ca suntem cretini si nu putem sa verificam si noi datele articolelor publicate de voi azi: 20 iunie, 2 iulie, etc. Au fost scrise acum o luna si aprobate de voi acum, repejor, in maxim 45 de minute de la postarea mea. Penibil...
Sigur kidu, ai ca intotdeauna dreptate. Dupa ce am citit postarea ta ne-am speriat ingrozitor si procedand la verificarea articolelor primite, in nemernicia noastra, am avut tupeul sa iti spunem ca si cele trimise de tine fac parte din categoria "GUNOI".
Iti reamintim ca serviciile oferite de noi sunt gratuite. Daca nu se ridica la standardele tale de mitocan increzut iti dam voie sa nu le folosesti.
Succes!
PS. Astept sa fiu penalizat de administratorii forumului pentru limbajul folosit. Ca am vazut ca nea kidu are imunitate.
PPS. Daca am avea mintea ta ti-am sterge articolele deja publicate. Din fericire pentru tine nu o avem.
In speranta ca vom continua "pasnic" acest thread, tin sa anunt ca directorul Director Articole by ProPedia pare a fi contaminat cu un virus trojan.
Nu stiu al cui e directorul, dar poate vede aici si reuseste sa-l "vindece" :)
Se pare ca antivirusul cateodata ma avertizeaza, cateodata nu ... la voi cum va apare?
Legat de plangerea lui Serban Cristian: Si eu am postat recent pe cateva directoare de articole si am avut surpriza sa imi mai fie inserate linkuri in continutul articolului meu.
Am vazut in conditii de creare cont text de genul stergere modificare linkuri ..cu relevanta pentru subiect dar nu m-am gandit ca ar putea fi chiar folosit articolul pentru a promova alte situri decat cel al meu.
Adsense parca mai merge pe la sfarsit dar arata rau siturile. Linkuri afiliate si alte linkuri catre concurenta parca nu ma prea incanta.
Treaba asta se practica pe scara larga?Ca nu am experienta in a posta articole.
Mi se pare ca nu am vazut-o pe directoarele de articole in engleza.
Inteleg ca de fapt ce e gratuit Nu e gratuit..ci are un pret.
Eu sterg link-urile daca sunt prea multe raportat la lungimea articolelor, si da inserez uneori in articole si link-uri catre paginile mele si am explicat asta in conditii. Primesti ceva gratuit si posesorul directorului are si el drepturi pe care si le foloseste.
Daca nu esti de acord cu acele reguli nu esti obligat sa publici.
Si inca ceva, articolele duplicat le aprob si le setez cu nofollow, noindex, si nu ii ajuta cu nimic pe cei care muncesc sa le scrie
Pai inseamna ca la tine daca public ceva de medicina, pac :D vii cu linku suplimentar.
Am inteles. ( Cred ca imi deschid si eu un director de articole in sprijinul gratuitatilor) :)
Eu zic ca e o chestie buna, mai ales daca sunt link-uri din aceeasi nisa. Posibil ca link-urile sa nu mai aiba parte de aceeasi autoritate, dar sunt aproape convins ca scad in acest mod sansele ca Google sa vada articolul respectiv ca pe o incercare de manipulare a algoritmului.
Pe netul.ro sa speram ca le accepta mai repede ...