Eu recomand xservers.ro, n-am nici o problema cu ei, dau mailuri si sms-uri daca se intampla ceva, raspund la mailuri repede... nu permit spam deci nu o sa ai vecini periculosi pe server, intr-un cuvant sunt foarte multumita de ei.
Versiune printabilă
Eu recomand xservers.ro, n-am nici o problema cu ei, dau mailuri si sms-uri daca se intampla ceva, raspund la mailuri repede... nu permit spam deci nu o sa ai vecini periculosi pe server, intr-un cuvant sunt foarte multumita de ei.
multumesc de sfaturi, vroiam sa stiu aproximativ cat consuma un site de genul, si cat m-ar costa investitia.
Eu personal recomand ExpertHost Romania, lucrez cu ei de 3-4 ani si am ajuns la 7 site-uri gazduite la ei. Raport calitate-pret excelent, ii recomand oriunde si oricui. Ultimele pachete adaugate sunt aici Gazduire web Romania
Am mai zis si pe alt topic, chiar recomand Hostway. Nu sunt cei mai ieftini, dar sunt buni. Nu mi-a picat niciun site pe care il am la ei niciodata, iar suportul este foarte ok, raspund in timp scurt de obicei. Folosesc chiar si serviciul Blogway de 2 ani si sunt super multumit. Pe langa ei, daca vrei ieftin, iti recomand gazduiresite.ro. Baietii de acolo sunt foarte deschisi, raspund foarte repede si iti rezolva orice problema. Sper sa te ajute recomandarile mele! :D
In cazul tau totul depinde de calitatea pozelor (dimensiunea acestora) si de pluginurile instalate pe acel WordPress. Important este ca firma de la care iti comanzi pachetul de web hosting sa iti ofere posibilitatea de upgrade al traficului cand o sa ai nevoie.
Eu folosesc ExpertHost unde am gazduite cateva site-uri si serviciile celor de la CHCenter care tot la fel sunt foarte multumit de ei iar supportul este foarte bun la ambele servicii .
sunt multumita cu mxhost, de la preturi pana la suport tehnic, asa ca il recomand cu placere
ok, cred ca o sa-mi iau de la mxhost, pentru cat trafic imi ajunge 200gb? 100,1000,10000 de vizitatori unici pe zi? site cu poze in proportie de 99% destul de putin text.
LE: doamne nu mai stiu ce sa imi iau la claus.ro zice ca ai trafic necontorizat cu 1.25E.
Poate ai trafic necontorizat, dar daca mananci resurse multe, tot acolo iesi (ram, cpu). La 10,000 vizitatori deja nu se mai preteaza shared hosting...si mai mult ca sigur nu ti-l va hosta nimeni pe un cont shared daca zici ca vei avea numai imagini pe el...