Intre promovarea prin continut si redirectari
Salutari membrilor acestui forum !
Am avut ocazia sa fac o comparatie intre promovarea prin continut si redirectari
Prin "promovarea prin continut" inteleg continut actualizat si de calitate iar prin "redirectari" inteleg pur si simplu cumpararea multor domenii si redirectarea lor catre un anumit domeniu
Exemplul meu este michaeltrevino.info, domeniu pe care l-am cedat unei fete care a dorit sa se ocupe de el acum cateva luni
Surpriza mea a fost mare, mi-a ocupat toate resursele vps-ului
Pe domeniul dece.me se afla lista actualizata a portofoliului meu, adica aproximativ 2.000 de domenii internet care au fost redirectate catre aezme.com
Momentan sunt redirectate catre dece.me pe care incerc acum sa fac o combinatie intre continut si redirectare (daca tot am dat bani pe ele ...) !
Si mai e ceva ... 60 % din trafic vine din Google si e la obiect, are comentarii reale ... in timp ce din redirectari se obtine un trafic care nu e bun de nimic
De exemplu daca azi am 5000 de vizitatori si scot redirectarile ... maine nu stiu daca am 10 vizitatori !
Si creste traficul la ea ceva de speriat ...
Daca mai era necesara inca o dovada ca un continut de calitate aduce mai mult trafic in doar cateva luni decat o investitie in 2000 de domenii internet ...
O zi minunata !