<lipsa text>
Versiune printabilă
<lipsa text>
Explica mai clar ce vrei sa zici, ca nu se intelege. Cel putin fraza asta:
Sunt asaltat de tipi top ten gen "vorbeste ne Ion" totul numai sa imi dispara pofta de a-mi pune ideea in practica.
Ce vrea sa insemne?
poti sa crezi ca a fost ideea ta, dar eu cel putin stiu de siteul asta (si inca unul pe care acum nu-l gasesc) din 2008.
Homepage - I Wear Your Shirt
<lipsa text>
deci, ca să rezumăm:
- Unii au o idee în 2008, pe care o pun în aplicare pe domeniul "www.iwearyourshirt.com"
- tu ai, independent și fără nici o legătură cu ei, aceeași idee în 2011
- alții, după cum spui tu, îți fură ideea, dar decid să o pună în aplicare pe domeniul "porttricoultau.ro", care, culmea coincidenței, e o traducere mot-a-mot a domeniului ălora cu ideea din 2008. și tu ești sigur că au luat ideea de la tine, nu de la .com.
"porttricoultau.ro" fiind cumpărat și în decembrie, deci cu vreo 2 luni înainte de a veni tu cu ideea asta pe seopedia
Asta cu portatul tricoului cu reclama e foarte veche.
Cu foarte mult timp in urma era unul pe forumuri care oferea acest serviciu.
Tot tu banuiesc ca ai baut si cola cu lamaie prima data nu ?
Vipe, este adevarat ca e singura idee a ta (ever) care parea sa functioneze si acum, in sfarsit, ai gasit pe cine sa invinuiesti pentru Esecul tau? Destainuieste-te, nu tine in tine, suntem o comunitate.
In lumea reala, niciodata nu am intalnit oameni cu un retard mintal atat de pronuntat pe care sa si-l etaleze cu atata nonsalanta, dar pe Internet apar ca licuricii. Ca psihanalist, as consulta pacientii prin intermediul unui forum, se pare ca da rezultate mult mai bune decat canapeaua.
Update.
Cand citeam acest topic, mi-a venit o idee geniala, nu stiu daca o pot impartasi cu voi pentru ca unii atat asteapta: sa fure ideile geniale. Oricum, e prea geniala sa o tin pentru mine. Ma gandeam sa ...wait for it... port tricouri imprimate cu diferite chestii, logo-uri, adrese de bloguri, retete de muraturi etc. De fapt, as putea incepe cu asta http://3.bp.blogspot.com/_JTwQ5lZhd1...pire-blame.jpg
Vipe, cum am scris si pe topicul tau, si eu am avut ideea asta cu 1-2 ani in urma dar nu am pus-o in practica. Stai linistit, nu ai inventat nimic, tricouri branduite exista peste tot in lume dintotdeauna. Am prin dulap cu Adobe, Microsoft, Rompetrol, etc
S-apoi nu stiu de unde atata suparare pe tine, tu oricum vei alerga in continuare in parc, nu ai nimic de pierdut, pune-ti tricoul pe tine si joc de glezne.
Pe topicul tau s-a discutat cat de eficienta ar fi o astfel de campanie (eficienta care in online tinde spre 0 din punctul meu de vedere), nu ti-a zis nimeni sa nu-ti imprimi tricoul si sa defilezi cu el, daca asta e dorinta ta.