Am nevoie de un contor de trafic free gen wta.ro.
Ce contor imi recomandati?
trafic.ro trebuie platit,gtop.ro are un script suspect,avira ma anunta ca are ceva,nu stiu;
sitemeter.com nu imi place ca nu-i user friendly;
Versiune printabilă
Am nevoie de un contor de trafic free gen wta.ro.
Ce contor imi recomandati?
trafic.ro trebuie platit,gtop.ro are un script suspect,avira ma anunta ca are ceva,nu stiu;
sitemeter.com nu imi place ca nu-i user friendly;
Serios acum, google analytics. Ce-ti mai trebuie inca unu ?
Cred ca se refera la un contor care sa fie afisat pe site nu doar de partea pentru "admin use".
StatCounter e ok, il folosesc in paralel cu Analytics. Datele pe care mi le ofera sunt cam cu 25% mai umflate decat ale celui din urma, iti vor ridica moralul :D
Nu ma intereseaza statistici umflate,nu ma ajuta deloc.Eu vreau ceva cat mai realistic.Vreau sa stiu si refererii.
WTA nu stiu ce are,ori este cazut serverul ori au blocat ipul.
Impaca-te neaparat cu Google A. Iti ofera tone de informatii, nu doar amaratii de refereri.
Am zis ca sunt ''mai umflate'', nu umflate. Acum Dumnezeu stie ale cui sunt de incredere. Ai si sursele traficului acolo.
Awstats?
AWStats din cPanel. Nu iti trebuie scripturi instalate si mi se pare ok.
Eu folosesc gtop si Google ...sunt multumit de ambele servicii .
Încearcă și T5.ro, folosește API pentru a prelua datele din contul tău de Analytics și îți generează statistici în genul sistemelor menționate mai sus.
Statcounter e ok daca stii sa-l setezi (Maximum Visit Length...)
Recomandarea mea ar fi Analytics.
Awstats sucks. Plus ca poate nu foloseste cpanel .
Analytics e cea mai buna solutie . Fara T5, zic eu.
Si din cate stiu, gtop-ul este ok.
Eu folosesc si Twatch
Sitemeter se actualizeaza in timp real si e destul de ok daca vrei doar ceva simplu. Eu il folosesc in paralel cu Analytics.
Eu folosesc pe u site t5.ro si vad ca merge bine. In paralel folosesc wta si analytics, wta insa mi-a dat un rateu zilele trecute cand mi-a aratat niste cifre cam mari. Am inteles ca si la altii s-a intamplat, deci ii iertam, fiind prima oara.
Pentru siteuri micute ai putea folosi si soft-ul woopra. Am folosit acum ceva vreme si mi-a placut ideea.
iti recomand wta , gtop si wtstats.com ! (una din ele)
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
Gtop nu-mi place ca accepta siteurile warez...analytics este mai complex si cred ca cel mai eficent...
Normal ca este cel mai eficent , doar este 'by google' .
Eu iti recomand statcounter. Spre deosebire de analitycs ofera date aproape in timp real, nu trebuie sa astepti o zi sa vezi ce vizitatori ai avut azi.
@dane1505 Cine spune ca trebuie sa astepti o zi? Poate ca Analytics nu ofera date in timp real, dar sunt updatate în fiecare ora cel puțin o data. Trebuie sa selectezi ziua.
http://img684.imageshack.us/f/analyticso.jpg/
eu recomand WOOPRA. vezi datele in real time cel putin. Nu ofera foarte multe statistici dar cum sant suspicios in legatura cu analytics il prefer pe acesta de departe pentru ca pot vedea totul cum am zis in real time. Daca faci analize de trafic atunci intr-adevar ai nevoie clar de analytics.
Si eu la fel Gtop si analitycs
Mi se per cele mai ok de pe piata
Recomand T5&Google Analytics, AwStats din cPanel. :)