Voltrank este o platforma care te ajuta in a-ti crea backlinkuri si in a-ti mari pagerankul cu un minim efort. Tot ce trebuie sa faci este sa te inscrii, sa iti inscrii si siteul, daca acesta este pe Wordpress vei primi un plugin care te va ajuta sa integrezi anunturile lor la tine pe site. Practic, e o platforma de link exchange automat, si am decis sa o incerc undeva la inceput pentru ca, am decis ca blogul meu personal are nevoie de un major improvement cand vine vorba de backlinkuri.
Nu mai tin minte insa cand am implementat acest sistem, insa nu cred ca a trecut o luna. Pana la acest moment au fost postate 258 de linkuri pe alte siteuri cu link catre mine, insa personal n-am gasit nici o modificare in pagerank. Cu toate astea trebuie sa recunosc ca viteza de indexare a articolelor a crescut vertiginos, ca numarul de vizitatori ce veneau din motorarele de cautare a crescut si acesta, ba chiar am urcat cateva pozitii conform anumitor keyworduri.
Intrebarea mea este: a mai incercat acest serviciu vreodata, cineva? In cazul meu, pana acum, a dat roade, in cazul vostru? Considerati acest sistem de schimb de linkuri benefic din punct de vedere SEO?