0.8% ii foarte mult. Felicitari ptr asta dar nu poti ajunge cu orice campanie la numarul asta. Depinde mult acum de ce promovezi. Cu jocuri, muzica, concerte ai sanse mai mari decat cu servicii profesionale de ex. (ceva de genu am promovat eu) plus cat de reala ii reclama in sine. Pot sa cresti artificial numarul de CTR prin a sustine verzi si uscate (nu zic ca-i cazul tau) dar asta o sa se vada mai tarziu la rata de conversie.
Ai vreun tip sau mai bine vreun exemplu de banner care a atins rata aia? Eu am experimentat putin cu titlul, imaginea, imagine cu/fara border, si folosirea ™ langa brand. Dar ar fi foarte curios sa aflu care element a avut impactul cel mai mare. Please share![]()
Nu stiu ce tip sa-ti dau pentru ca nu sunt expert in PPC, dar am testat ~100 de imagini pana am ajuns la un CTR decent. Si am observat ca asta era cea mai importanta de departe. Titlul conteaza destul de putin, iar textul aproape deloc. Cel putin asa a reiesit din testele mele.
Incearca sa faci profilul celor pe care-i targetezi si sa alegi cat mai bine varsta, interesele etc. Probabil n-o sa-ti iasa din prima, dar dupa multe teste e imposibil sa nu ajungi la niste cifre OK. Mie mi-a luat 2 luni pana am ajuns la rezultate satisfacatoare. Partea proasta a fost ca in astea 2 luni au aparut 4 reclame, in loc de 3 pe Facebook si din cauza asta a scazut iar CTR-ul. Pe langa asta am senzatia ca creste concurenta in fiecare zi si devine tot mai greu.
Mersi de sfat. La targetare nu prea mai am la ce sa umblu ptr ca este deja foarte restrictiva (angajatii unor companii). O sa mai incerc sa testez mai des imaginile
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)