Va doresc tuturor mult succes in continuare !
cu stima
Versiune printabilă
Va doresc tuturor mult succes in continuare !
cu stima
Un site cu cat e mai accesibil in orice browser, cu atat mai multi vizitatori il vor accesa.
Acum ai un exemplu bun.
-4.
Numaratoarea...inversa...
PS: necropsique nu mai bea...ca beau eu si ptr tine. :rolleyes:
-5
-6 :)
http://stat.trafic.ro/stat/forumseop...istem/#browser
Browser Vizitatori Procent Grafic (vizitatori)
Internet Explorer 6.x 2.600 51,78%
Firefox 1.0 1.883 37,50%
-1883 :rolleyes:
RedPoint: daca intr-un studiu de piata, (pentru ca parerea celorlati despre ceea ce vrei sa scoti tu sau eu sau altii pe piata eu o consider mai mult sau mai putin studiu de piata) dupa ce-ti expui oferta comerciala devii obtuz fata de parerile celorlati, cred ca ceva nu e bine.
Ma gandesc numai la faptul ca cei care au raspuns s-au "obosit" sa viziteze site-ul tau si apoi sa vada si de unde unde iti vine traficul. Nu de alta, dar nimeni de aici nu cred ca nu se uita la tracker-e. Nu de alta, dar e vorba de SEO. Eu unul mi-am pus ceva intrebari legate de traficul tau, insa ma abtin sa intreb sau sa postez ceva, nu de alta, dar e posibil sa primesc acelasi tip de raspuns obtuz. Si prin urmare, o sa raman la stadiu de speculatii.
Eu unul mi-as fi pus niste intrebari legate de functionalitatea site-ului dupa feedback-ul de la cei de pe forum.
Citat:
Postat în original de Iskander @ May 18 2006, 02:04 PM) [post=15097
Se pare ca am gresit cand am estimat 20%
PS. RedPoint, nu trebuie sa te superi...
[i]"A gresi e lucur omenesc; a starui in greseala e diabolic." http://stat.trafic.ro/stat/forumseopedia/sistem/#browser
Browser Vizitatori Procent Grafic (vizitatori)
Internet Explorer 6.x 2.600 51,78%
Firefox 1.0 1.883 37,50%
-1883 :rolleyes:
[/QUOTE]
PS. RedPoint, nu trebuie sa te superi...
"A gresi e lucur omenesc; a starui in greseala e diabolic." Seneca
Eu zic ca numaratoarea e clar in defavoarea lui RedPoint si trebuie sa o oprim aici. Cred ca a inteles mesajul
RedPoint.... nu asa se pune problema... iar doi... daca tu zici ca firefox nu e browser hai cu argumente si la fiecare o sa incercam sa iti raspundem.
Si chiar daca ar fi un browser caruia nu merita sa ii acorzi atentie(parerea ta), formuleaza altfel, astfel incat sa nu jignesti pe altii.
<_<
RedPoint, daca iti faci un site despre cum sa slabesti prin metode naturiste pentru femeile de varsta a 3-a sau chestii similare vei avea o anumita clasa de vizitatori... foarte probabil ca majoritatea sau toti sa foloseasca IE. Insa vizitatorii proiectului pe care l-ai demarat nu ii vad ca fiind femei la varsta a 3-a, copii sub 10 ani, etc. ci webmasteri care tu vrei sa promoveze produsele respective.
Un webmaster care stie ce face ma indoiesc puternic , ca foloseste IE in alt mod decat de a testa cum arata o pagina si de a o optimiza ptr. asta.
Oricum, ciudata atitudine.. totusi cred ca nu stii despre ce vorbesti cand spui ca firefox e .."browser". Propun sa lasam omul sa se documenteze si sa vada care este de fapt adevarul :)
Pentru affili.ro e intradevar in jur la 20%: http://stat.trafic.ro/stat/affili/sistem/#browserCitat:
Postat în original de eRwin @ May 18 2006, 02:29 PM) [post=15100
E destul de mult totusi si nu e de ignorat, mai ales daca, la fel cum am patit-o si eu, pe FF nu se incarca nimic si astfel, cine stie cati posibili vizitatori s-ai pierdut s]
[/QUOTE]
Pentru affili.ro e intradevar in jur la 20%: http://stat.trafic.ro/stat/affili/sistem/#browser
E destul de mult totusi si nu e de ignorat, mai ales daca, la fel cum am patit-o si eu, pe FF nu se incarca nimic si astfel, cine stie cati posibili vizitatori s-ai pierdut si/sau nu au fost contorizati.
- inca unu
citat: " program afiliat in Internet si cu asta sa terminat"
omul s-a dus... de fapt a venit pe forum doar ca sa faca copy paste la textul acela (scris gresit din punct de vedere gramatical), in speranta ca are de-a face cu webmasteri tampiti care nu gandesc si care sar imediat sa se inscrie in programul lui de afiliere... cand a primit feedback a sarit la gatul celui care a indraznit sa scrie. ("firefox nu e browser" - eu cred ca habar nu are ce e ala firefox si ce se poate face cu el) asta da marketing!