Exista si varianta ca pe .ro sa faci un site nou, doar shop pe o alta platforma decat ai pe celalalt. La concurenta pe care o ai , poti sa iti promovezi site-urile si doar prin inscrierea in directoare si cateva articole
Versiune printabilă
Exista si varianta ca pe .ro sa faci un site nou, doar shop pe o alta platforma decat ai pe celalalt. La concurenta pe care o ai , poti sa iti promovezi site-urile si doar prin inscrierea in directoare si cateva articole
As fi vrut sa nu mai lucrez pe .net ci sa promovez doar .ro, insa inteleg ca rezultatele SEO nu sunt ransferabile..
Nu as mai face fata la inca un magazin. E foarte greu cu 3. Am stocuri, trebuie actualizate pe toate siturile.., baze de clienti, anunturi, articole..etc.
Ba da, rezultatele SEO sunt transferate prin un redirect 301
Mai bine continua cu .net daca ai inceput asa. Mai putine batai de cap si nu prea are rost mutarea.
treaba cu 301 nu o stiam, suna interesant. O sa ma mai gandesc. multumesc
Dar acum cum ai facut cu celalalt domeniu .ro doar l-ai parcat? nu ai facut o redirectare?
Da, parcare si redirect. Din cate am vazut face redirect doar la pagina de baza, si daca vreau si altele trebuie sa le specific. si sa fac aceeasi structura interna pentru cele doua situri.
Ar fi o treaba daca s-ar transmite PR ul si linkurile create, adica sa apara pe aceeasi pozitie .ro in google. Ca daca imi dispare de pe prima pozitie situl chiar si pentru 1-2 3 zile , nu merita.
Ca sa nu mai deschid un nou topic scriu aici pt. ca este vorba despre acelasi lucru.
Anumite articole de-ale mele de pe blog, au fost preluate de un site de stiri fara ca eu sa stiu. Articolele au fost preluate doar pe jumatate, continuarea avand "Citeste mai departe" ca si link spre articolul scris de mine. E ok? Sa o iau ca si semn de popularitate in blogosfera? Sau?
Pe noi ne intrebi daca e ok :)) ?
Verifica-ti statisticile (cat trafic trimite) , verifica-ti ranking-urile (daca ies ei mai sus ca tine la cautari pe articolele alea), verifica daca au pus link nofollow. In functie de asta, analizeaza daca iti renteaza sau nu chestia asta. Adica concret, daca ai de pierdut sau de castigat de pe urma actiunii respective. Iar daca nu, iei masurile necesare.
Ce au facut ei e legal, deci nu prea ai ce face in privinta asta. Pe de alta parte, orice link e bun, desi n-o sa aiba valoare foarte mare. Oricum o sa ai problema asta din ce in ce mai des, asa ca mai bine le ignori.
Eu zic ca ajuta, si poti sa faci urmatoarea actiune sa pui la inceputul articolului un link catre tine, si daca preia html , preia si acel link
Am patit si eu acelasi lucru. Linkul este stiriazi.ro/ziare/articol/articol/adsense-checklist-este-perfect-pentru-incepatori-si-utilizatorii-existenti/sumar-articol/3809399/
Au pus numele domeniului in anchor text la "Sursa" dar url-ul adresei este un redirect de la ei catre mine.
Iar la citeste mai departe deschid un wrapper in aceeasi pagina ... cu pagina de pe blogul meu care contine acel articol.
Nasol moment Aurele.
Contact pauza, la despre noi neste cuvinte savante despre google news si sati (pe nofollow)...
Incearca sa le ceri stergerea articolelor.
Preventiv, mai fa un articol din care sa linkezi catre acesta, desi slabe sanse sa te depaseasca dintr-un singur articol de umplutura.
Ei apar pe prima pagina la cautarea "Adsense checklist". La mine din motive care imi scapa nu a fost inca indexata pagina. Am facut niste modificari si acum mai astept.
La fel ca Aurel, tot de stiriazi e vorba. Azi noapte cand am scris aici despre asta, am verificat pe google si apareau inaintea mea. Deci nu prea imi convine.
Dupa parerea mea ei isi incalca propriile reguli > "©StiriAzi.ro. Toate drepturile rezervate. Informatiile si imaginile stirilor sunt ©Copyright-ul ziarelor din care au fost extrase articolele. StiriAzi.ro nu este raspunzator pentru continutul lor. ". Blogul meu nu e ziar. :-))
Ma gandesc sa trimit un e-mail la cei de la care a cumparat hosting. Oare rezolv ceva?
Un mic update: Am verificat mai atent. Nu mi-a fost copiat un articol, ci cateva zeci. Am impresia ca astia au copiat tot ce-am scris. Nici macar sa fi facut o selectie la articole. Absolut tot. Si nu e doar cazul meu. Foarte multi bloggeri copiati. Mai astept o zi doua sa vad cati vizitatori imi aduce stiriazi. Oricum, mi se pare cam urata treaba.