Si linkurile le faci doar spre prima pagina ?
/blog nu-l folosesti pentru seo pe long tailuri ? Sau doar pentru a avea mereu continut fresh ?
Versiune printabilă
Pentru ambele.. content fresh si long-tail, pentru ca titlurile se fac in combinatie cu titlul site-ului.
Link-urile nu le fac numai pentru prima pagina, le fac si catre tag-uri si categorii. Sunt indexate incredibil de bine.
Oricum, acum apar dupa cuvintele cheie alese pe pagina 15 cu pagina principala si pe pagina 33 cu doua secundare
Pai si de ce mai "schimbi" prima pagina o data la cateva zile ?
II adaug continut nou in primul rand, in al doilea rand urmaresc cuvinte cheie in plus. Respectiv cele cu cautari multe generate de google keyword tool.
Intelegi tu, pentru google, sa vada ca si contextul e foarte potrivit, nu am numai un set de cuvinte cheie si gata.
Ataşament 1732
Uite, pozitia de azi.
Cat trafic are keywordul din imagine conform g keyword tool ?
33 / zi. Cu tot cu variatii si typo (care intorc aceleasi rezultate) se apropie de 100/zi. Profilul cautatorului dupa acese cuvinte este insa diferit de cel obisnuit, deci cele 33/zi nu le iau numai pozitiile 1 si 2 din google. Pana si pagina 2 ia un procent semnificativ din ei.
update: pozitia 102 in google (pagina 11)
update: pozitia 75.
Ca si experiment e aiurea rau treaba pentru ca momentan nu am ramas decat cu link-urile de care am spus mai devreme, astea vor fi niste zile de doliu in istoria spammerilor incepatori. Nimic nu merge cum trebuie.
Azi nu am adaugat decat cateva link-uri .edu si .gov.. manuale si inca ne-aprobate.
Cum reusesc sa pun programele pe roti cum incep treaba aia "agresiva"
Ataşament 1737
Pentru moment... Prima pagina in yahoo si bing, pagina 9 in google.com
Pe toate celelalte extensii google (fr, co.uk, etc) pagina 3