Salut,
Doresc sa intreb daca foloseste cineva textad de la traficdublu.ro ? daca da, ati avut probleme cu ei, cum platesc, cat sunt de seriosi ?
multumesc anticipat
Versiune printabilă
Salut,
Doresc sa intreb daca foloseste cineva textad de la traficdublu.ro ? daca da, ati avut probleme cu ei, cum platesc, cat sunt de seriosi ?
multumesc anticipat
mai traiesc? :)). imi aduc aminte ca am folosit acum 3-4 ani serviciul asta si am bagat clicuri pana mi-au inchis contul :))
ai toate sansele sa faci 10 euro intr-un an :D
pai nu stiu alte alternative
adbrite numa nu imi baga reclame iar adsensd nu mi-a dat accept de vreo 2 ani
Poti incerca din nou acum. Acum 2 ani nu stiu daca acceptau site-uri din Ro.
am aplicat pt adsense din nou ieri si nu m-au acceptat :
"we may not be able to respond to inquiries regarding the
specific reasons for our decision. Thank you for your understanding."
Hmm.. pai ce site vrei sa adaugi ? Ai avut vreodata contul banat la ei ? Ce site ai incercat sa adaugi ? (poti incerca cu altul si apoi sa iei codul si sa-l pui pe toate site-urile tale).
www.internetv.ro
nu am avut niciodata cont iar site-ul nu a avut adsense , deci nu are cum fi banat
de indexat este indexat in google, nu stiu ce reguli incalca
Nu cred ca incalca vreo regula. Lipsa continutului ii face sa fie reticenti. Seamana a MFA, neaducand nimic nou ca si informatie. In afara de videoclipuri si de 2-3 taguri, paginile site-ului nu au continut. Nu cred ca vei avea site-ul acceptat atata vreme cat e sub forma aceasta.
Adauga macar cateva randuri de descriere unica la fiecare artist si incearca un resubmit. Succes.
silcamataru, ai incercat sa te inscrii cu situl de anunturi video?
@ ganditorul_2003 : mersi ai dreptate aia ar putea fi problema
@ myamar : nu, tot website video, insa www.internetv.ro