-
daca tot sa dac cu necro pe topicul asta ma gandeam sa dau un feedback pe treaba cu Lista Firme, am avut ocazia sa lucrez cu el si nu a dat nici un rezultat, nu ai nici rapoarte nici nimic, decat o baza de date criptata, care o poti folosi decat cu softul lor care nu este cel mai stralucti. my 20 bani
-
Nici eu nu prea sunt de acord cu publicitatea prin mail pentru ca :
1. Gandeste-te din punctul tau de vedere cate mailuri de genul acesta deschizi si cate citesti? Procentajul este foarte mic undeva in jur de 20% sau chiar mai mic.
2. In fiecare zi suntem bombardati cu tot felul de reclame/promotii/reduceri incat am ajuns sa nu le mai dam crezare sau sa aratam interes.
3. Ca sa folosesti serviciile unei firme/site specializate in email marketing (care dispune de baze de date foarte mari de adrese de mail) iti trebuie un buget destul de mare.
4. Iti urez mult succes in promovare prin aceasta metoda. Daca da roade si esti multumit nu ezita sa ne spui si noua:)
-
In functie de nisa produselor si perioada, recomandat sa se aloce buget pe mai multe zone, de la seo, campanii social media, newsletter, presa scrisa, radio, tv.
Doar asa se poate calcula cat de cat cea mai buna nisa unde merita continuata investitia.
-
din pacate exista Listafirme.ro dar stau slab de tot la baza de emailuri si din cate am inteles nici ei nu sunt 100% legali. Nu prea exista asa ceva in domeniul asta decat daca ai abonati la site .
In timp iti poti crea aceasta baza care cu siguranta iti va oferi si conversii foarte bune !!