Caut colaborator pentru a deschide mai multe site-uri "afiliat"
Am nevoie de cineva care sa ma ajute la partea de web design pentru site-uri tip affiliat nisa pharmaceutica.
Cerinte:
- sa stii sa creezi un site de la 0 fie construind pe wordpress o tema customizata, fie html static;
- indiferent de platforma aleasa(html chior sau wordpress ) site-ul trebuie sa se vada bine si pe dispozitive mobile folosind ajax/ jquery/viewports etc
- sa stii sa lucrezi dupa metoda "output driven" , adica fara supervizare, ma intereseaza rezultatul final, site-ul in sine, trebuie sa stii cum sa-ti faci time-management-ul a.i. sa-mi livrezi un astfel de site in cateva zile;
- evident sa stii sa lucrezi cu photoshop sa-ti poti prelucra materialele pe care ti le voi da ( poza flacon produs, oameni fericiti, badge-uri "best product" etc)
- site-urile vor fi de mici dimensiuni ca si numar de pagini : template pentru main page + template pentru pagini in adancime + contact;
- continutul site-urilor ( textele) ti le voi furniza eu;
Este un job de volum, voi avea nevoie de multe site-uri in fiecare luna, cel putin 10 astfel de site-uri/luna.
Nu sunt perfectionist (fiind un mass-volume-work am nevoie sa te misti repede ca sa trecem la urmatorul site) insa vei primi de la mine niste reguli de construire site a.i. sa indeplineasca cerintele minime pentru a vinde, cum ar fi de exemplu pozitia cea mai buna a butoanelor "Call To Action" samd.
Astept PM cu realizarile voastre anterioare.