-
Angajez programator
Am nevoie de un programator care sa ma ajute sa implementez un sistem de rezervari online la transport. Transportatori sunt mai multi, deci in mare problema sta cam asa:
Clientii intra pe site, adauga o rezervare pentru ziua x ora y, transportatorii primesc alerta pe email si iau legatura cu potentialul client. Astept oferte de pret, termene de livrare, etc.
-
Offtopic: Cam aduce a rezervari in turism unde cam stiu cum sta treaba. Cat de sigur esti ca transportatorii citesc mailurile in timp util?
-
Sper sa le citeasca, nu ma prind altfel cum sa le fac in prima faza, chestii gen SMS baniesc ca e destul de scump, abia am convins 6 -7 sa dea 20 de euro pe luna pentru a fi listati pe site-uri care sunt in top 3 la cautari pe nisa lor. Deci .. ar fi bine sa stea cu ochiul pe email, daca au gmail si Android ar putea fi anuntati instant. Oricum sunt deschis la idei, solutii!
Cel mai greu totusi mi se pare sa gasesc programatorul, restul se rezolva! [ Si sa am si banii necesari! ]
-
Asta a fost sfat amical, m-am plimbat in draci in Bran pe timpuri si degeaba: asteptau sa fie sunati, aveau mail de tinut in rama si uneori nici nu aveau net. Poate s-au mai schimbat timpurile, poate difera nisa. Era bun cat de cat un studiu in teren, ca sa pricepi mentalitatea de "dispecer de soferi".
Programator bun: alex@beopen.ro , dar de luni. Doar sa fie liber ca i-am mai dat si eu de lucru.
Spor
-
Fiind vorba de transport international si am eu o vaga banuiala ca nu prea au clienti ata de multi incat sa-si permita sa-i piarda.
Am primit ceva oferte de la programatori, o sa mai explic inca odata ce vreu. Clientul intra pe www.ceofi.xyz si lasa o comanda, gen merg de la Stuttgart la falticeni sau invers de la Falticeni la Munchen. Comanda o vad transportatorii care sunt in sistem - in ideea ca ar fi de preferat sa nu vada comenzile din Dublin cei care nu fac decat Belgia - Romania, vad email sau/si profil facebook client si iau legatura direct cu el. Teoretic ar fi bine ca cel care a postat sa poata si inchide cererea [ dar nu e obligatoriu ]. Cam sa ma gandesc eu.
-
Adica "baiatul de la receptia centrala" esti tu. Asa mai da.
-
Daca e site-ul tau fa sa primesti tu istiintare si suna-i. Dar tre sa-i si taxezi pt asta
-
Eu nu sunt in aceiasi tara prea mult timp, deci nu am cum sa stau pe telefon intre ei.
Mai usurez problema: un widget in sidebar in php, alegi tara, orasul si destinatia = un judet din Romania, apoi data apoi apesi Rezerva loc => afiseaza o adresa url [ o lista deja existenta cu firmele care pot onora comanda [ pe asta o fac eu = pagina ]
-
Rezolvat cu ajutorul colegului DRG, rezultatul de poate vedea pe site-ul e4De - widgetul lateral Rezervari online! Totul a decurs ok, sambata am discutat si duminica a fost gata! Scriptul lucreaza ca un widget obisnuit, usor de configurat. Recomand - serios, corect si maia ales face ce promite!