linkuri si bannere pe :
www.automotorclub.com
www.iasi4u.ro
www.e-bogdan.com
www.vwblog.ro
linkuri si bannere pe :
www.automotorclub.com
www.iasi4u.ro
www.e-bogdan.com
www.vwblog.ro
Daca ai un magazin online si esti dispus sa faci un barter, contacteaza-ma dandu-mi un mesaj pe forum.
Ghid de optimizare SEO pentru începători și nu doar!
Trimite-mi si mie pls o oferta pentru fiecare dintre siteuri ... Ma intereseaza 1 link text pe index, NU in tot siteul.
Daca ai nevoie de un programator... | Nu folosesc !YM
Astept si eu un pret pentru link si bannere pe iasi4u.
Salut
v-am raspuns pe PM
Daca ai un magazin online si esti dispus sa faci un barter, contacteaza-ma dandu-mi un mesaj pe forum.
ATENTIE !!! se vand linkuri si bannere la pret de criza pe www.iasi4u.ro !!!! astept PM de la cei interesati !
up!!!
linkuri, bannere, articole recomandate etc..
Fac si eu un update in post, vand linkuri, advertoriale si bannere pe urmatoarele:
Portalul orasului Iasi 4u PR4
gadget4u PR2
Bogdan Alupoaie PR3
Detalii in privat.
Desi e din 2008 aceasta postare, am zis sa nu fac un topic nou pentru acelasi lucru.
Am la vanzare pe 3 site-uri linkuri si advertoriale.
Dau oferta in privat. Ideea e ca din linkurile postate ina nii precedenti nu mai exista decat 1 singur site.
Asa ca cine e interesat, promotie de sarbatori linkuri in sidebar + advertoriale, detalii in privat !
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)