-
Nationalitatea: 60% romani, 20% USA si 20% alte nationalitati. Varsta este de 13-45 de ani, 60% fiind cei peste 25 de ani. Income: 2K - 100.000K + pe luna in statele unite, unde facem reclama pe siteul unui ziar financiar. Pe digital point deja am facut rost de vreo 3 clienti, cu romanii e mai greu:) Vezi? de aia USA evolueaza asa de repede ... Tace si face ;)
-
Nu e faza de evolutie... ci doar sa cumperi ce e mai bun pentru site-ul tau. Nu stiu ce o sa faca americanii cu aia 60% romani. :))
-
Pai maine incep sa ruleze tagurile pe un site de software din america ;) adica o sa fie cam 50% romani. Ieri am atins 0.6 milioane de afisari si vreo 3000 clickuri :P
-
deci targetare zero? Reclamele mele ar apare oriunde, forumuri, site-uri, bloguri, romanesti, straine? Profil demografic 13 - 45 din care nu-mi pot alege nimic? Pot macar sa aleg un oarecare tip de site-uri pe care vreau reclama (financiar, umor, etc)?
p.s. cum vine asta: 13 - 45 ani cu venituri intre 2k si 100k pe luna? Ce naiba fac americanii astia de la ei si copii castiga 2,000 $ pe luna?
-
kidsmoney.org/makemone.htm pentru a vedea copii care au facut altceva fata in copilarie decat am facut noi ... uite asa vine asta ... oau
Targetare zero deocamdata. Ti-ar place ca la o saptamana de la lansare sa oferi targetare la propria retea de publicitate? Clicksor a oferit dupa 2 ani si ceva ... Poate doresti sa ofer si targetare in functie de strada pe care se alfa nu ?
-
Eu am intrebat altceva dar am primit raspunsul pe care-l asteptam. Putin cam agresiv ce-i drept, dar asta e. Targetare zero. Nu ma intereseaza dupa cat timp a oferit clicksor targetarea. E vorba de oferta ta comparata cu a altora.
1 cent mia de afisari gasesc si in Ro, cu plata prin sms, doar vizitatori romani, la fel de bine targetati. Am testat. Din 33k afisari am avut 9 vizitatori care s-au convertit in mult mai putine page view-uri decat media site-ului. Bani aruncati pe geam.