-
1 Ataşament(e)
Salutare, a venit acea perioada din an cand redeschidem acest topic cu oferta speciala de Craciun care beneficiaza de un discount de 50%
Mentinem tranditia si aceasta oferta este fara restrictii (stiti ca la cea de Paste avem o restrictie legata de suma minima acordata)
O sa avem si o mentiune de facut, o parte din colegii mei sunt plecati in concediu jumatate din luna Decembrie asa ca exista sanse mari sa putem livra comenzile de la aceasta oferta abia din Ianuarie. Desigur vom incerca in cazurile urgente sa le rezolvam totusi intr-un timp rezonabil pentru a satisface nevoile tuturor clientilor.
Mai jos gasiti lista cu preturile deja reduse si cu o parte din date actualizate in special PA si DA le-am actualizat chiar azi.
Ataşament 4454
-
Mereu uit sa precizez dar articolele sunt scrise de noi.
-
Salut
Preturile din lista sunt deja reduse (50% oferta de craciun) ?
-
Da, sunt deja reduse, daca ai o lista din ultimele 4-5 luni nu s-a schimbat ordinea. Daca nu imi lasi un e-mail si ti-o trimit in clar.
-
Salve.
Te rog trimite-mi si mie lista de domenii. (via email sau pm)
Merci.
-
-
Salut!
Trimite-mi si mie lista te rog!
-
Ti-am dat PM acum, pe scurt am nevoie intodeauna de o adresa de e-mail pe care trimit un fisier PDF. Asa am eu oferta exportata din google docs.
-
Salut, ti-am trimis mesaj, astept si eu oferta, mersi!
-
Am trimis la toti care m-au contactat.