Salut,
Am incercat sa intru la tine pe site si imi da urmatoarea eroare : This webpage is not available
P.S. : Aveam de gand sa cumpar un advertorial !
Versiune printabilă
Salut,
Am incercat sa intru la tine pe site si imi da urmatoarea eroare : This webpage is not available
P.S. : Aveam de gand sa cumpar un advertorial !
Nici mie nu mergeCitat:
The server at traficant.ro can't be found, because the DNS lookup failed. DNS is the network service that translates a website's name to its Internet address. This error is most often caused by having no connection to the Internet or a misconfigured network. It can also be caused by an unresponsive DNS server or a firewall preventing Google Chrome from accessing the network.
Error code: DNS_PROBE_FINISHED_NXDOMAIN
Edit: It's just you. traficant.ro is up.
Daniel, nici mie nu imi merge..
Pune corect NS-urile aferente. Nici eu nu ti-l vad UP.
Le-am trimis cu ticket celor de la Webfactor, sa vedem ce se rezolva. Nu am modificat dns-urile de multa vreme... astept un raspuns de la Webfactor.
Eh, acum e ok; se vede. Aveai/ai trecute niste NS-uri pe ceasurifossil,net pe zona DNS de pe serverul lor, cel mai probabil la migrarea din 2013, DNS records care nu s-au corectat automat.
Era problema o problema cu dns-ul, cand adaugam la ei pe host un nou domeniu erau adaugate NS-uri de ceasurifossil,net un domeniu care nu mai este al meu.
Ar trebui sa fie bine acum.
Va multumesc pentru ajutor.
Din pacate cred ca aceste probleme cred ca au speriat potentiali clienti. :(
Inca valabil
Pentru cei interesati vand linkuri pe blogul din semnatura (activ din Martie 2010):
1 locuri disponibile (maxim 5 in total)
1 luna - 3 euro
3 luni - 7 euro
6 luni - 12 euro
12 luni - 24 euro
Adventorialele sunt: 7 euro scris de mine (minim 250 de cuvinte) si 5 euro scris de client.
Adventoriale pot contine maxim 2 linkuri, preferabil sa contina si o imagine.
Accept doar linkuri Safe.
Plata preferabil PayPal (se poate si transfer bancar ).