-
Oferta Black Friday
Pentru ca vine Black Friday, de data asta cel real si pentru ca am urgenta nevoie de banuti, vin cu o oferta de nerefuzat pentru mai multe servicii:
- Link pe ghid365.ro - 12 luni, prima pagina - 100 lei
- Advertorial ghid365.ro - 29 lei
- Pachet 50 articole x 300 cuvinte - 250 lei
- Pachet 100 articole x 300 cuvinte - 450 lei
Pentru articole mai mari, fiecare 100 de cuvinte in plus costa 1.7 lei.
Plata se face in avans pentru toat serviciile, livrarea, pentru advertoriale in aceeasi zi, pentru pachete in 7 -14 zilei. Pot incepe livrarea de vineri, cand termin proiectele pe care le am in derulare, asadar.
Primii 3 doritori de pachete, primesc 5 respectiv 10 articole bonus!!!
Seara frumoasa!
-
Accepți plata prin PayPal?
-
Da, se accepta si paypal, insa prefer cont bancar :)
-
Cele 50 articole x 300 cuvinte - 250 lei - se pot transforma in 38 de articole a 400 cuvinte fiecare? - 41 de articole de 400 cuvinte cu tot cu bonus?
-
-
În cazul ăsta vreau și eu 41 de articole de 400 cuvinte, plătesc prin PayPal.
-
Salut,
Sunt interesat si eu de varianta cu 41 de articole /400 de cuvinte 250 de lei (as fi al treilea)
Ideea e ca vad ca iei un volum destul de mare de articole?
In cat timp vei putea sa le livrezi ? Le scrii tu pe toate sau ai copywritteri?
Mi-e teama sa nu sufere la calitate daca trebuie sa acoperi un volum asa mare?
-
momentan doar Iulian Grecu a achizitionat un pachet. Livrarea o fac intre 5 si 14 zile, in functie de cand ai luat pachetul :). Daca pentru Iulian livrarea se va face marti, miercuri, pentru tine, undeva pe vineri, sambata, sau chiar mai repede. Scriu eu si prietena mea, iar media de articole scrise este de aproximativ 40 de articole pe zi, intre 300 si 600 de cuvinte.
La calitate nu vor suferi, tocmai asta este si ideea pachetelor, vrem sa aratam ca scriem articole de calitate pentru a avea colaborari de lunga durata ulterior. :)
-
Ok, ms. Ti-am lasat un PM. Sper sa fie cum spui tu, ca de la mine vei avea cu siguranta de munca pe viitor.
-
Momentan ma voi opri aici, cu cele 3 pachete de 50 de articole, asta in cazul in care doreste si Tony. Aveam de gand sa iau mai multe, insa am avut o pb cu calculatorul, am pierdut o parte din munca depusa in ultimele 2 zile si trebuie sa o refac. :) . Pentru cei care au achizitionat articolele, termenul ramane cel stabilit. Inca se mai pot achizitiona advertoriale si linkuri ;). Pentru articole, revin cand ma eliberez :D . Daca doriti la pretul acesta, puteti sa cereti, insa vor fi livrate in cel putin 8-9 zile de la comanda, dupa ce termin ceea ce am pana acum.