-
Pentru a evita confuziile oferta actuala este de 200 lei pentru 1 articol pe un site cu page rank 6 + 1 articol pe un site cu page rank 5. Ambele articole vor fi publicate si pe paginile de facebook adiacente care insumeaza 65 000 like-uri. Foarte important : site-urile sunt pe nisa stiri pentru studenti!
Fiecare articol poate contine maxim 3 link-uri si trebuie sa aiba minim 300 cuvinte. Articolele pot fi scrise de voi sau de noi contracost (10 lei/articol) si trebuie sa aiba legatura cu studentii. Daca ai un site despre sirma ghimpata probabil nu putem colabora.
Pentru alte informatii folositi cu incredere mesageria privata. Multumesc.
-
Un mic update : nu se accepta site-uri de filme, jocuri sau adult.
-
Am colaborat cu 2dor si totul a decurs ok. Recomand.
-
Un nou update la oferta :
- Se adauga si site 3 pe lista. Site-ul are doar 2 luni si pr 0 dar este pe ip diferit.
- incepand de acum, se pot adauga maxim 2 linkuri per articol
- articolele vor fi share-uite si pe paginile de facebook, care in acest momentan insumeaza 67.520 likeuri.
Pretul ramane acelasi 200 lei/3 articole. Linkurile catre siteurile cu pr 6 si 5 le gasiti aici.
-
Am colaborat , totul a fost ok
-
Valabil doar astazi : 3 articole scrise de voi cu 150 lei, disponibile doar 2 pachete. Alte informatii pe pm. Merci.
-
Am finalizat inca o colaborare cu 2dor si totul a fost foarte ok.
-
Oferta este in continuare valabila :
- 1 advertorial pe site studenti pr 6
- 1 advertorial pe site studenti pr 5
- 1 advertorial pe site studenti pr 0
- 2 linkuri dofollow/articol
- 350-500 cuvinte
- share pe paginile de facebook 65 000 likeuri
- nu se accepta videochat, jocuri, pariuri
Pret 220 lei cu artiolele scrise de voi sau 250 lei cu articolele scrise de noi. Alte informatii pe privat. Multumesc.
-
Doar astazi 10 septembrie, pretul este 150 lei pentru 3 advertoriale scrise de voi. Plata doar prin transfer bancar. Celelalte conditii raman aceleasi.
-
Oferta este in continuare valabila.