Salut!
Am si eu o intrebare:
Am site-ul www.nudaclick.ro si as vrea sa stiu cu cine trebuie sa vorbesc pentru link-exchange sau reclama aici...
Si as mai vrea si o parere despre site in sine. Nu conteaza tipu parerii. Sa fie sincera
Multam mult
Versiune printabilă
Salut!
Am si eu o intrebare:
Am site-ul www.nudaclick.ro si as vrea sa stiu cu cine trebuie sa vorbesc pentru link-exchange sau reclama aici...
Si as mai vrea si o parere despre site in sine. Nu conteaza tipu parerii. Sa fie sincera
Multam mult
Interesanta ideea. Ramane de vazut daca va avea succes. Din partea mea multa bafta!
Cum se cheama scriptul pe care il foosesti :)
Nu se cheama de nici un fel....E facut in mare de mine de la 0...doar cateva din efectele de javascript sunt luate dintr-un script free...
Deci spuneti ca va place ideea?
O sa il mai dezvolt si mai mult daca vad ca are vizitari
Lasa linkuri directe (fara redirecturi) sa faca transfer de PR, sa stimulezi lumea ... Altfel, nu e mare lucru...
Bafta!
fain site-ul :D
vezi că ai o eroare. Când îţi faci cont şi vrei să te loghezi prima dată, dacă foloseşti Firefox 2 nu îţi cere codul ăla, şi îţi dă user/parola greşite. :)
nici uploadul la imagini nu mergeCitat:
Warning: copy(/home/susla/public_html/nudaclick/images/users/avatar.gif): failed to open stream: Permission denied in /home/susla/public_html/nudaclick/scripts/ajax/php/image_upload.php on line 13
Ne pare rau, dar momentan nu se pot incarca poze pe site. Va rugam incercati mai tarziu.
Dragut siteul. Imi place. Partea de client e foarte draguta.
Ce as avea de comentat (ca doar is carcotas):
- La arta lipseste pictura (vroiam sa adaug un site acolo);
- Cand apare lista de siteuri e greu sa te prinzi cum se poate vizita siteul despre care citesti (viziteaza link se pierde... nu sare in ochi destul de bine).
- Steluta cu Beta pare cam "lipita" acolo. Se vede ca e suprapusa (transparenta prea mare) peste fundal.
In rest, e super siteul. Felicitari !
Ok, multumesc de sfaturi...
Am adaugat si subcategoria pictura la arta...
Problema cu acel redirect este ca as vrea totusi sa am un contor de vizualizari al link-ului....si fara un redirect nu prea as avea cum....in fine am sa gasesc alta modalitatate de contorizare...
Am sa fac link-ul mai vizibil (la viziteaza...) dar nu prea inteleleg faza cu imaginea beta ?:(( de ce "lipita"?
Intrebare: mi-au mai zis cativa ca in firefox 2 nu merge site-ul cum trebuie...are ceva firefox 2 cu ajax-ul?
Merci mult
Mai studiaza problema ca se poate face contorizare click-uri si pentru link-uri directe !
Foloseste AJAX pentru contorizare, si lasa link-urile directe.