-
Cumpar (multe) linkuri
LINKURI
Vreau sa cumpar foarte multe linkuri, pe tot felul de siteuri cu minim PR1 / 6 luni vechime. Nu conteaza nisa, nu conteaza limba, nu conteaza unde sunt hostate. Pozitionarea linkurilor poate fi facuta in articole vechi, articole noi, in blogroll, oriunde.
Achizitia se face pe 1 an initial, la un pret maxim de 15 EUR / an, prin paypal.
Astept adresele siteurilor prin PM.
ADVERTORIALE
De asemenea, doresc sa public diferite articole, pe tema "turism" pe siteurile si blogurile voastre. Articolele vor fi furnizate de mine, unice si vor contine 1 singur link catre siteul meu, direct.
Ofer 5 EUR / articol publicat, prin paypal.
Astept adresele siteurilor prin PM.
Multumesc.
-
@toto, iti pot oferi gratuit pe nisa generala, medicina, reduceri, sport, de preferat in articole . Trimite-mi via pm linkurile.
-
@robyroy - trimis PM, merci.
-
-
-
Toto ti-am mai spus daca imi trimiti articolul iti public la mine pe mai multe site-uri generaliste
-
Astept sa imi vina articolele de la scris si trimit la toti cei s-au aratat dispusi. Multumesc!
PS
Am primit foarte multe PM-uri, o sa raspund la fiecare, doar aveti rabdare! :)
-
-
Eu am mai multe siteuri din reteaua mea in care locurile pentru bannere (125x125) nu sunt ocupate. Daca vrei, iti pun bannerele gratis cu conditia sa-mi dai tu bannerele jpg/flash, cum vrei tu.
De asemenea, daca doresti advertorial pe 7c.ro (turism), ti-l public gratuit. Trimite-mi PM.
-