-
Cumpar articole
Salut! Doresc sa cumpar mici texte (aproximativ 50 de cuvinte) in blogurile voastre. Fiecare text va contine 1-2 linkuri.
Cerinte:
- articolul sa ramana cel putin 3-4 zile in prima pagina
- blogul dvs. sa fie actualizat macar o data pe saptamana
- sa nu fie ferma de linkuri
- sa aiba minim 6 luni vechime
- blogul sa nu fie penalizat
Ofer: 1 euro/post (textele sunt scrise de mine si sunt unice).
Nu doresc review asupra pretului, atat pot oferi, cine doreste sa colaboram, ma cauta pe privat!
Mersi de intelegere!
-
-
Edy, cum era aia cu proasta educatie in mediul online si http://forum.seopedia.ro/bar-lobby/2...-pe-nimic.html ?
-
Imi stiti pozitia: sunt de acord cu aceste practici. Dar:
Vad acum cum unii se vand pentru 2 euro. spunea edy.
Cand el vine cu 'oferte' de 1 euro :))))))))))))))) Ma pis pe mine de ras =)))
-
Sunteti off-topic baieti. Chit ca-s de acord cu voi si e foarte amuzanta situatia, musai sa va avertizez :) Sa-l lasam sa isi desfasoare oferta in liniste.
-
Exact cum spunea si cineva in topicul acela deschis de mine: "Piata are cerere si oferta, si articolele pe unele siteuri atata merita." Nu am cerut sa cumpar advertoriale pe ursut.ro, pe haotik.ro, zoso.ro sau mai stiu eu ce bloguri. Am cerut pe blogurile celor care vand la aceste preturi.
Rog pe cineva sa curete acest thread si sa penalizeze pe cei care nu au respectat regulamentul.
Multumesc!
-
Mai cumpar cateva bucati. Astept pm de la cei care vand.
-
Oferta este valabila in continuare, pentru siteurile pe care nu am cumparat.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ofer 2 euro pentru articolele scrise de voi, sau 1 euro pentru cele scrise de mine.
Mentionez ca noile articole au aproximativ 200 de cuvinte (unice!) si 3 linkuri externe.
Cumpar pe orice blog ce indeplineste urmatoarele conditii:
- minim 4 luni vechime
- tot continutul sa fie unic
- maximum 5 linkuri externe in sidebar daca nu are PR sau maxim 10 daca are PR
- sa fie actualizat macar o data pe saptamana.
Astept ofertele pe privat!
Au prioritate cei cu mai multe bloguri, dar care le au pe ip-uri diferite.
-
UP!
Doresc advertoriale scrise de voi (minim 150 de cuvinte) cu 1 sau 2 linkuri externe fiecare.
Preturi:
2 euro pentru PR1 sau 2
3 pentru Pr3 sau mai mare.
Blogurile trebuie sa aiba vechime de minim 4 luni si sa fie updatate macar o data saptamanal.
-
Momentan ma opresc aici, voi reveni cu o alta oferta peste maxim 2 saptamani.