-
La mulți ani și să aveți parte de tot ceea cevăr doriți, pentru că eu nu am de unde să știu ce-și dorește fiecare în parte. :)
Pun iar la bătaie blogurile pentru link-uri și advertoriale. Link-urile de până acum le-am păstrat o perioadă mai mare din cauza foielilor firmei de hosting din luna noiembrie, nevrând să creez neplăceri nimănui.
Voi reveni cât de curând cu niște oferte avantajoase.
Pentru detalii, PM me :)
-
După cum am zis, revin cu o nouă listă de prețuri link/advertorial. Pentru bannere, se va discuta în privat. La sfârșitul listei veți găsi și oferta lunii Ianuarie.
1. octocat.org (pr3, 2011) - content zilnic
Link 1 lunã/15 lei
Link 6 luni/75 lei
Link 12 luni/ 140 lei
Advertorial 1 link/45lei
Advertorial 2 link-uri/60 lei
2. iulia-diana-mihai.blogspot.com (pr 4, 2008)
Link 1 lunã/15 lei
Link 6 luni/75 lei
Link 12 luni/ 140 lei
Advertorial 1 link/45lei
Advertorial 2 link-uri/60 lei
3. Le Moustache (pr 3)
Link 1 luna: 10 lei
Link 6 luni: 50 lei
Link 12 luni 100 lei
Advertorial 1 link/30 lei
Advertorial 2 link-uri/45 lei
4. OCTOBER PHOTOS | A good snapshot stops a moment from running away (PR 2)
Link 1 lunã/10 lei
Link 6 luni/50 lei
Link 12 luni/95 lei
Advertorial 1 link/25 lei
Advertorial 2 link-uri/40 lei
OFERTA LUNII IANUARIE: La achiziționarea a unui pachet de link-uri pe Omlette du Fromage și Octocat, primiți gratuit pe aceași perioadă pe Le Moustache și October Photos.
De asemenea, la achiziționarea a două advertoriale, primiți unul gratuit pe Le Moustache.
-
Am colaborat si eu, totul conform planului. Recomand cu incredere..sa prindeti super mega oferta :)
-
Și eu îl recomand pe Sutzu la rândul meu, tuturor celor ce doresc să-i vândă advertoriale sau link-uri.
Corect, pe durata lunii ianuarie, am ofertă nouă care se poate vizualiza un pic mai sus!
Detalii PM.
-
Inca o colaborare cu succes. Recomand @kelt. Multa seriozitate si promptitudine. Multumesc inca o data @kelt.
-
-
oferta valabila și în luna februarie
-
Încă o colaborare încheiată cu userul Petru87.
-
Recomand, foarte multumit de colaborare :)
-
Recomand și eu pe Petru.
Oferta continuă până la sfârșitul lunii aprilie.