-
Propozitii cu link
Salut,
Ma inspir de la colegii care au inceput deja sa faca chestia asta si cumpar si eu vreo 20 de propozitii cu link pentru inceput. Ma intereseaza in special site-urile pe nisa IT, diete, nutritie si animale insa voi cumpara si pe bloguri generale.
Pretul oferit de mine este 1$ insa sunt dispus sa platesc si 5$ pentru o propozitie pe un site bun.
Va astept pe PM cu link-uri catre articole ce se preteaza la nisele de mai sus.
-
Am colaborat cu RedHat si va pot asigura de profesionalismul si promptitudinea sa!
-
Multumesc odiv.
Am mai cumparat inca vreo 10 link-uri drintre care 4 doar de la andreiphd care nu poate posta aici.
Inca mai cumpar.
-
-
A cumparat unu si de la mine! Recomand.
-
Am depasit cu mult cele 20 de propozitii care mi-am propus initial sa le cumpar.
Ajunge pentru moment, revin in 1 - 2 saptamani pentru alte link-uri. Multumesc celor cu care am colaborat.
-
am colaborat cu RedHat. Recomand!
-
Am colaborat si eu, e corect omul.
-
Au trecut cateva zile de cand am cumparat ultimele link-uri. Cand am verificat astazi am avut surpriza sa gasesc link-urile mele schimbate si link-uri pe care s-a pus nofollow. Rusinos baieti, rusinos!
-
ar trebui sa spui cine ti-a facut asta, sa nus e inteleaga ca toti cu care ai colaborat sunt in acelasi sac!