-
Multumesc celor care m-au recomandat, a fost o placere sa colaboram.
Oferta nu se incheie, inca puteti trimite pm-uri.
*Mi-am rupt un deget de la mana dreapta de asta nu am raspuns tuturor, ma misc mai greu pentru moment, insa va exista un raspuns pentru toti.
-
In speranta ca nu incurc treburile si Marylina nu se va supara, dati-mi si mie PM daca sunteti dispusi sa vindeti link-uri in articole. Aceleasi conditii impuse de ea, aceeasi suma oferita ($1, $2). Singura chestie: 1 site/user (nu ma intereseaza sa cumpar link-uri de la acelasi user pe mai multe site-uri).
Multumesc si sper ca nu e nici o problema ca am lasat reply in thread-ul asta, mi se parea aiurea sa mai deschid unu aproximativ duplicat. Nisa fashion sau turism are prioritate.
-
Ti-am trimis si eu PM! :D
-
Eu inca mai cumpar, cei interesati PM. Repet, nisele turism si fashion au prioritate si pot oferi mai mult daca e cazul.
-
Da, si eu inca mai cumpar. Nu am trimis raspuns tuturor... am incheiat dealuri cu vreo 10 membri, restul ii pastrez pentru zilele urmatoare, nu pot face aport mare de linkuri din domenii diferite brusc, deci o luam usor, dar raspund tuturor.
-
ai pm dragos. Cu marylina am colaborat cu succes!
Colaborare de succes cu Dragos.
-
Am colaborat cu Dragos, de la Marylina astept raspuns.
-
SI eu astept raspuns de la Marylina..
-
Astept si eu de 6 zile un raspuns.
-
Am scris in postul de mai sus:
"restul ii pastrez pentru zilele urmatoare, nu pot face aport mare de linkuri din domenii diferite brusc, deci o luam usor, dar raspund tuturor."
Imi pare rau, n-are sens sa va raspund ca sa va zic "cumpar peste 2 zile" cumpar un anumit numar de linkuri zilnic...