pai nu se oprisera iar inscrierile la liber. daca e banat sigur nu revine.
Versiune printabilă
Daca nu-l banati macar limitati contul acestui infractor, de unde stiti ca nu are deja un cont de rezerva? dati ban pe ip-urile de pe care sa logat, daca isi mai face cont are doar cateva site-uri care le stie toata lumea ca apartin acestui tepar.
Am vandut autoset.ro, bafta am iesit de aici :)
Dupa parerea mea o sa revina un nou user, ce o sa pretinda ca este site-ul lui si uite asa nu o sa pateasca nimic.
Stim asta de mult, l-ai "vandut" pana acum de cel putin 3 ori, dar ai luat doar banii, "uitand" sa trasferi si site-ul celor care l-au cumparat domnule Daniel Ilie
Cand il mai vinzi din nou.
si inca o intrebare daca spui ca site-ul era deja vandut cum de vinzi acum pe acel site link-uri? Ai confirmat ca acest topic era tot o teapa
Astazi dimineata la ora 10.17 acest user a declarat ca site-ul a fost vandut. Acum la ora 14.10 inca vinde link-uri si advertoriale, tot acelasi user.
puteti inchide topicul siteul a fost vandut
Ma ami contactat pe email cineva care a fost tepuit de Radeon si a venit cu propunerea sa facem toti plangeri penale cu acelasi subiect, dar fiecare separat cu cazul sau.
Eu nu stiu ce mai asteptati... timpul trece si infractorul dispare.Citat:
Ma ami contactat pe email cineva care a fost tepuit de Radeon si a venit cu propunerea sa facem toti plangeri penale cu acelasi subiect, dar fiecare separat cu cazul sau.
Eu zic sa-i dati drumul, daca aveti resurse/timp/nervi. Nu pentru castigul vostru direct, ci pentru castigul comunitatii asteia si exemplul pe care l-am putea transmite.