-
9E/an link PR3 | 5E/an link PR1
-
-
-
Citat:
Postat în original de
Kidu
A fost vandut asta , dar nu mai am cum sa editez. Nu vand link-uri pe el dupa ce am vandut site-ul =))
-
Vreau si eu un link pe efete.info. Mai e valabila oferta?
Unde va fi afisat link-ul?
Numai bine!
-
Citat:
Postat în original de
IoanDorneanu
Vreau si eu un link pe efete.info. Mai e valabila oferta?
Unde va fi afisat link-ul?
Numai bine!
Este valabila oferta, va fi afisat in sidebar la banii aia , nu in footer sau ascuns . Daca vrei un loc mai premium ca sa zic asa, putem gasi si mai pui cativa euro .
Mersi!
-
Se mai vinde link si pe : pantofidama.org ( PR3 ) , la 6E / an .De asemenea ofer si oferte bulk, daca vrei mai multe link-uri catre mai multe site-uri .
-
vreau eu link pe
adidasioriginali.org si pantofidama.org
unde fac plata?
-
Citat:
Postat în original de
Kidu
vreau eu link pe
adidasioriginali.org si pantofidama.org
unde fac plata?
Plata a fost facuta, link-urile puse.Tranzatie reusita.
-
La 2 link-uri cumparate, unul gratis :)
-
faci si link exchange?
daca da,trimite-mi PM!
-
vinzi si advertoriale? daca da, trimite-mi si mie pt efete si celulita. ms
-
NU fac link exchange, si vand doar advertoriale scrise de voi (pe site-urile care se poate ) .Pt celulita si efete, pretul este de 15$ ambele.
-
ma intereseaza link pe : filmuletehaioase.net ,funnyfails.net, bancuri-glume.net
2 platite + 1 gratis daca mai e valabil. 3 luni . cat face?
-
Citat:
Postat în original de
Todosin
ma intereseaza link pe : filmuletehaioase.net ,funnyfails.net, bancuri-glume.net
2 platite + 1 gratis daca mai e valabil. 3 luni . cat face?
De ce nu citesti ce am scris in primul post ? Pretul este de 13E /AN ( nu dau pe 1,2 luni ca pierd mai mult timp sa le scot si sa notific, sa notez, etc etc ,si oricum raman pe viata , chiar daca le pun 1 luna :))
-
A fost pagerank update, PR-urile sau mai modificat ,dar preturile tot mici sunt :D . Daca vreti pe mai multe site-uri putem negocia.
-
Vreun domeniu in limba spaniola ai?
-
Citat:
Postat în original de
bogdan.mihai
Vreun domeniu in limba spaniola ai?
Nu am Mihai. Dar iti spun sigur ca si cele romana/engleza te ajuta, si la pretul asta eu zic ca merita (Vorbesc in ideea ca as fi fost eu in locul tau, nu zic sa cumperi de la mine :) )
-
Preturi bune in continuare :) , daca va intereseaza ceva , astept mesaje pe privat .
-
Majoritatea site-urilor au maxim 5 link-uri externe si autoritate decenta, putem face si schimburi daca doriti, de orice fel .
-
Mai e valabil ? m-ar interesa pe efete.info ..
Dar am o intrebare daca vinzi site-ul sau renunti la el, ce facem ? , ca un an e destul de mult pentru eventuale "modificari"
-
Citat:
Postat în original de
LuKian
Mai e valabil ? m-ar interesa pe efete.info ..
Dar am o intrebare daca vinzi site-ul sau renunti la el, ce facem ? , ca un an e destul de mult pentru eventuale "modificari"
Este valabil.Pana acum nu am renuntat la nici un site, pentru ca pentru 2-3 link-uri care le am pentru site-urile mele/clienti si 1-2 vandute , clar inseamna mai mult decat 10$ reinnoirea .Daca link-ul o sa iti dispara cumva intr-un an o sa iti pun dublu pe alte site-uri inca un an.
-