-
vand link/bannere
vand link si/sau bannere de dimensiunea 125 X 150, 125 X 200 ( momentan indisponibile ), banner 468 X 60.
Bannerul va fi introdus in toate paginile sitului si/sau forumului, inclusiv subdomeniile de anunturi auto, tuning-shop, tuning-sound, evenimente auto.
www.automotorclub.com
-
Un pret aproximativ poti spune aici ? daca nu contacteaza-ma pe mess dragoserv sau pe pvt
-
ti-am lasat pe messenger oferta.
-
cine mai doreste cine mai pofteste ... traficul a crescuuutttt iar preturile au ramas la fel ... cine mai doreste cine mai pofteste ... 3 la 10 mii haideti cu mic cu mare :))) =)))
-
Traficul a crescut .. a ajuns la 60.000 vizitatori unici pe luna si ~ 220.000 afisari ...
oferta inca mai este valabila ;)
- banner 468 X 60 pe toate paginile forumului in partea de sus ( automotorclub.com/forum )
- banner 468 X 60 pe toate paginile sitului in partea de jos ( +subdomeniile evenimente..automotorclub.com , anunturi.automotorclub.com , tuning-shop.automotorclub.com , uning-sound.automotorclub.com )
- banner 125 X 170 pe toate paginile sitului in partea laterala ( +subdomeniile repetate anterior )
P.S. La cumpararea a mai mult de 3 luni sau mai multe pachete de publicitate pretul se va negocia usor.
automotorclub.com prezinta: Stiri auto, noutati, tuning, tuning-sound, curse legale si ilegale, vanzari auto/moto nationale, dictionar auto, service auto, forum auto si tot ce este nevoie pentru un pasionat de automobile.
Cod:
Editat link-uri. EPoX fuck off cu spamul pe forumul asta.
Iti rezerv un ban cat de curand daca nu incetezi.
Krumel
-
-
-
super preturi ptr contracte de colaborare pe termen lung.
-
mai am cateva spatii publicitare .. pret bun pentru cei ce detin situri ce cred ca se pot promova printr-un site cu trafic de aproximativ 2800 vizitatori unici pe luna si care este de domeniul auto-tuning-moto
-
ai vrut sa zici 28 mii nu?! :)