Mihh user neserios comanda articole si cand vine vorba de plata se tireaza ... Din partea mea are reputatie negativa . Asadar aveti grija cu userul mihh pentru ca nu vreau sa fiti si voi trasi in teapa de mihh !
Versiune printabilă
Mihh user neserios comanda articole si cand vine vorba de plata se tireaza ... Din partea mea are reputatie negativa . Asadar aveti grija cu userul mihh pentru ca nu vreau sa fiti si voi trasi in teapa de mihh !
Perfu: tu nu vezi ca sunt 4 pagini de comentarii pozitive si te ai trezit tu acum? Poate este plecat din localitate, este weekend, nu e toata lumea pe calculator 7/7.
perfu, ai o problema.. am facut plata verifica te rog in paypal si retrage comentariul asta.. e aberant.
ps: am facut plata in avans (inainte sa faci articolul chiar..)
Daca nu ai primit nimic da-mi un buzz si iti trimit print screen cu plata de la paypal..
ps: astept articolul...
Eu facusem si postasem articolul de aseara cu toate ca tu nu efectuasei plata ....dar cand am vazut ca tu ai dat bir cu fugitii l-am sters . Comentariul nu e aberant deloc .. nu e vina mea ca tu intrii odata pe an pe acest forum ca sa raspunzi !
Articolul o sa reapara in maxim 48 de ore !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ia uita-te mai bine si ai sa vezi si vreo 2 comentarii negative !
perfule noi am vb prima oara de articol pe 9th July 2011 la 11:17
plata am facut-o pe 10 iulie.. daca la tine o zi inseamna ".. nu e vina mea ca tu intrii odata pe an pe acest forum ca sa raspunzi !" e exagerat un pic, dar a fost weekend..
ms si sper sa colaboram si pe viitor.
si eu sper sa mai colaboram in continuare :)
user serios. recomand cu placere.
desi nu pot sa tranzactionez cu el pe aceasta nisa. tranzactionez totusi pe nisa auto de 1 an de zile. Totul decurge perfect! RECOMAND SI EU COLABORAREA!
Daca inca se mai cauta, anunta-ma/ne!