E ok si aici, ca sa arat la client. Magazin online de sport, cu diverse articole sportive.
So?
Versiune printabilă
E ok si aici, ca sa arat la client. Magazin online de sport, cu diverse articole sportive.
So?
Lovelife, de aceea am dat si o a 2-a varianta, pentru a nu se considera duplicat, stiu ca toti cei de aici sunt foarte informati, numai ca ai cont aici e ceva zic eu, forum axat pe seo.
1nesco e ok din partea mea, vreau o adresa sa studiez putin problema si o indrumare catre produsele la care doresti review, si revin cu un raspuns aici.
E vorba de Articole sportive, mai exact Articole vanatoare si pescuit, care au descrieri mult prea mici.
Multumesc mult.
Avand in vedere ca este ora 1:00 noaptea, am sa ma iti raspund maine pe la amiaza cred, dar sincer ce poti scrie despre o pereche de manusi, sau o geaca, care sa includa 500 de cuvinte? iti spun doar prima impresie care mi-a facuto site-ul.
Intr-un articol nu "duci omul cu zaharelul" cum se spune, ii transmiti ce il intereseaza, asa ca gandestete ce il intereseaza pe un eventual cumparator si scrie 500 de cuvinte relevante, fara "umpluturi". Scurt, la Obiect, cat mai Concis,frumos aranjat in pagina si...in limba romana.
Cu Respect Macovei Albert
Tocmai. Daca stiam ce se poate scrie in 500 de cuvinte despre o caciula sau alt alrticol de sport, scria cineva.
Astea sunt insa specificatiile, rezultate dupa un studiu de piata: min 500 cuvinte atrag/vand mai mult. Nu sunt sociolog, fiecare cu tasku lui.
De asta m-a interesat oferta ta.
Tks
FinalDesteny citeste tot topicul te rog, am dat 2 alternative ca sa nu ziceti ca faceti duplicate,cititi tot nu numai ce va convine.
1nesco, sa spunem ca pot prin absurd sa scriu un articol de 500 de cuvinte despre o pereche de manusi...cine crezi ca o sa citeasca atat pentru o pereche de manusi? Te rog sa citesti cateva articole de marketing
Probabil dimensiunea articolului induce vizitatorului (dar si motorului de cautare) impresia ca siteul are autoritate in subiectul respectiv... chiar daca nu-l vor citi.
Sunt doua tipuri de oferte proaste: una in care alalalt vrea sa te tapeasca si una in care celalalt pare mai incepator/nestiutor si daca oferta suna tampita, nu e neaparat intentia lui de a fraieri. Daca urmaresti threadul de la inceput, ai vedea ca lorentzo pare sa faca parte din a doua categorie.
Nu inteleg de ce trebuie sa fii mereu atat de agresiv in exprimare... in threadurile in care postezi. Incearca sa fii mai cumpatat.
Sa ramanem on topic. Pt cu "cine crezi ca" poti face un sondaj sau poti apela la o agentie specializata. Intamplator s-a facut deja si asta.
Ma refeream strict la oferta ta care zice asa:
"Dupa cum spune si titlul scriu articole gratis aproape din orice domeniu, care le voi publica doar pe addarticol.eu
Imi puteti lasa teme, cuvinte cheie , idei principale, etc. si in 48 de ore voi reveni si va voi lasa link-ul spre articolul dvs.
Articolele care le redactez, le puteti copia si distribui apoi si pe alte site-uri, dar care vor contine in semnatura sursa principala in cazul nostru www.addarticol.eu".
E sau nu e valabila?