-
Articole gratuite
De curand am adaugat o noua aplicatie pe ponturifierbinti.com, Adauga Articol . De acolo puteti adauga articole absolut gratuit, intr-una din categoriile de pe site.
Un articol poate contine maxim 2 linkuri externe inserate in text. Pentru a fi aprobate articolele trebuie sa respecte cateva norme simple, in primul rand sa fie cu adevarat articole si nu simple descrieri de 3-4 randuri, sa nu contina greseli gramaticale, sa nu fie plagiate (e usor de verificat), sa nu promoveze chestii ilegale, in fine, treburi dintr-astea. Puteti citi mai multe aici despre cum trebuie sa arate un articol pentru a fi aprobat.
Puteti sa va promovati astfel atat propriile site-uri cat si pe cele ale clientilor vostri. Deci succes la scris si la inscris :) .
-
-
Hmm...eu am impresia ca am primit o eroare cand am submitat articolul.
-
cristi fii mai clar, ce eroare? Poate ai uitat vreun camp necompletat, aplicatia functioneaza de mai bine de o saptamana, primesc si aprob articole.
-
Am primit o pagina blank dupa submisie si scrie ceva de genul "500.htm" . Am zis ca nu mai fac un submit, ca poate totusi a mers si nu vroiam sa te spamez :P
Campurile le-am completat corect.
Edit: am incercat din nou acuma si a functionat. Habar n-am ce s-a intamplat astazi.
-
am adaugat si eu un articol azi,
"7 lucruri de care aveti nevoie pentru o afacere de success"
-
Am dat si eu unul, dar vad ca nimic. Gambling nu accepti? Parca nu scria nimic la reguli despre ele :) doar site-uri interzise ceea ce pentru mine e warez
-
cristi, din pacate nu accept site-uri ilegale sau destinate exclusiv adultilor (gamblingul intra in aceasta categorie).
-
Am dat si eu submit la un articol acum, dar am uitat sa-i specific categoria :|. Poti verifica tu sa-mi zici daca a fost trimis sau nu?
-
A fost aprobat dar i-am modificat titlul pentru ca era prea lung. Nu e grav daca ai gresit categoria, le mai aranjez eu.