-
Cumpar Afisare widget
Pentru toti cei care afiseaza un widget vremea: http://www.portal-info.ro/resurse_we...ri_vremea.html in toate paginile unui site ofer 3 EUR / luna / site.
Conditii de acceptare:
Minim PR 3 / Minim 500 pagini indexate / Minim 100 de vizitatori pe zi din motoare de cautare
Verificati dvs. ca indepliniti conditiile. Widgetul isi contorizeaza singur afisarea pe site-uri.
Cum procedati ?
1. Verificati ca intruniti cele 3 conditii
2. Alegeti-va widget-ul dorit si afisati-l pe site pe toate paginile
3. Trimiteti-mi aici un PM cu urmatoarele date:
adresa site / cont banca / nume detinator cont / frecventa platii / yahoo id sau email
4. Va trimit inapoi prin PM ca v-am "verificat" si ca veti primi banutii.
5. La fiecare plata va voi trimite un email ca v-am trimis banutii.
Frecventa platii se refera la cat de des doriti sa primiti banutii. Daca nu doriti sa primiti lunar si doriti sa primiti la 3 luni ( spre exemplu ) eu va pastrez banutii, trec cele 3 luni si atunci va fac o singura plata de 9 euro.
Plata se face in lei la cursul BNR din ziua platii.
Oferta este valabila pe termen nelimitat.
-
Presupun ca trebuie sa-ti spunem site-urile inainte pentru a fi de acord cu afisare widgetului, nu?
-
Sunt de acord cu orice site atata timp cat nu e adult, hacking si alte prostii de genul si intruneste cele 3 conditii de mai sus.
-
Gambling/jocuri sau bloguri care nu au fost actualizate de mult timp sunt ok?
Dar site-urile in limba engleza?
Te intreb pentru ca nu vreau sa intru pe fiecare sa pun widgetul si de asemenea cred ca este util si pentru ceilalti de pe forum.
Mersi.