De la mine tot nu vrei?
De la mine tot nu vrei?
Scriu advertoriale pe blog (detalii in acest thread) si vand link-uri (detalii aici).
spor la cumparaturi!
Ultima modificare făcută de paulpadurariu; 1st June 2009 la 16:41.
Din pasiune, fotograf
Tot primesc mesaje aici, dar cand contactez, nu se mai concretizeaza nimic. Domnule vladgidea, v-am contactat si pe messenger si se pare ca raspunsul a ramas sa planeze cumva in aer sau cine stie poate chiar acvaplaneaza.
Va rog frumos sa va concretizati ofertele dvs. disponibile, nu sa aruncati ofertele una peste alta, fara informatii, fara nimic ... si mai apoi sa aveti pretentia ca nu cumpar de la dvs.
Imi cer scuze daca am suparat pe cineva, insa consider ca e mai bine sa atrag atentia dvs., decat sa primesc replici lipsite de sustinere.
Cu respect, A.P.
P.S.: Astept in continuare ofertele dvs. SERIOASE pe p.m. Va multumesc pentru intelegere!
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Friendly up!
Anunt valabil in continuare!
Sus!
![]()
eu ti-am trimis pm, am peste 100 de situri pe ipuri diferite, pretul este f bun, negociabil
Echipamente de fotbal ieftine Echipamente de fotbal magazin online - Echipamente de fotbal Echipamente de fotbal
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)