Numar impresionant de internal links
Salutare tuturor si bine v-am regasit!
Aș aprecia foarte mult inputul vostru legat de o problemă a cărei rezolvare se ascunde foarte adânc. Sau pur și simplu fuge de mine. :confused:
Povestea începe așa: un magazin online dezvoltat pe o soluție custom se mută pe Prestashop la începutul acestui an. De atunci, se lucrează la optimizarea on page. Recent, am ajuns la capitolul internal links în webmaster tools ca să „ne facem o idee”. Iar aici, șoc și groază sunt mai multe backlink-uri decât pagini în site.
Sunt pagini de categorii care au peste 80k link-uri în condițiile în care în total sunt aprox 10k produse, 250 pagini categorii, 100 postări pe blog și un maxim de 20 cms. Programatorul nostru spune că nu este o mare urgență, că nu ne poate afecta, dar din ce am citit pe Moz, tind să nu fiu de acord.
Am încercat inclusiv să găsesc module ready to go pentru o rezolvare rapidă, dar nu găsesc nimic care să șteargă linkuri, ci mai degrabă să creeze...
Mă puteți ajuta cu orice fel de sugestii? Inclusiv cu informații legate de cât de mare este buba și cât impact poate avea asupra pozițiilor din Google ale site-ului. :pray:
Mulțam mult de tot!
Zi faină tuturor!