Munca, investitie $, calitate si relevanta!
Versiune printabilă
Munca, investitie $, calitate si relevanta!
7. Postezi comunicate relevante pe site-uri de comunicate de presa
8. Iti faci blog pentru site (de preferat pe subdomeniu)
9. Faci campanii cu ajutorul bloggerilor in care sa dai premii sau bani
10. Iti faci forum si incerci sa creezi o comunitate (daca iti permite domeniul)
11. Iti faci cont pe siteuri de genul compari ro (daca ai magazin online)
12. Iti faci campanie de afiliere pe 2parale ro (daca ai ce sa vinzi pe site)
13. ... sa mai completeze si ceilalti colegi lista
14. Creezi continut video daca iti permite nisa, il publici pe youtube, pui link catre site in descriere si promovezi pagina.
15. Cauti pe google articole din tpu unde se discuta despre subiectul abordat de tine si bagi linkuri. (Aduc chiar si cumparatori)
16. Promovezi advertorialele si comunicatele de presa pe care le cumperi cu backlinkuri din surse variate si anchore si mai variate.
Am mai vazut chestia asta pe undeva aici pe forum, cum ca daca imiti profilul de backlink-uri esti penalizat....
In primul rand, nu o sa poti niciodata sa imiti 100% profilul de backlink-uri al unui site (din cauza linkurilor ascunse din pbn-uri etc.). Poti doar sa incerci sa obtii linkuri din aceleasi surse, sperand ca si in cazul tau vor avea acelasi efect.
Deci, eu tot nu inteleg cum ai putea fi penalizat si pentru ce daca incerci sa obtii link-uri din aceleasi surse ca si competitorul(ii) tai.
Daca presupunem prin absurd ca reusesti sa imiti 100% profilul de backlinkuri al competitorului, problema ar putea fi ca G sa considere ca ambele site-uri au acelasi owner... desi cam greu..
Deci, revin cu intrebarea: Pentru ce ai putea fi penalizat daca incerci sa imiti profilul de backlink-uri al unui competitor? Ori imi scapa mie ceva, ori ceea ce ati scris nu are sens....
Multumesc,