Salutare,
Are cineva experienta mai mare in link-building pe Franta ? Eu am reusit sa am ceva rezultate ,dar as vrea totusi sa mai aud cateva ponturi :) , de exemplu site-uri de webmasteri de la ei s.a.m.d
Versiune printabilă
Salutare,
Are cineva experienta mai mare in link-building pe Franta ? Eu am reusit sa am ceva rezultate ,dar as vrea totusi sa mai aud cateva ponturi :) , de exemplu site-uri de webmasteri de la ei s.a.m.d
Bogdan Calin si Maldinii am trecut ca fiind neaprobate certurile voastre.
Bogdan Calin exagerezi, nu e primul topic in care ai o atitudine cam eronata. Forumul nu e doar ptr "cunoscatori", ci ptr necunoscatori. Sintem aici sa invatam, nu sa ne dam cocosi.
Threadul se vrea a fii si o dezbatere, piata mi se pare excelenta in comparatie cu Romania, lumea nu prea stie cum e cu seo comparativ cu la noi, preturile pe servicii sunt mult mai mari : 1 articol in franceza este pe la 5E nu 2 ca la noi , o inscriere in 100 de directoare se duce pe la 30E, articolele sunt minim 20E, link-urile la fel pleaca de la 4-5E/luna, si cand te gandesti ca practic daca stii limba munca e aceeasi ca la noi .
"12. Decat 10.000E investiti intr-un proiect Romanesc, mai bine 5000E investiti intr-un proiect german de exemplu + 5000E pentru cursuri de germana." via http://www.economie.ro/bani-pe-internet/ .
@maldinii
Intersant subiectul.
Daca tot esti avansat, o intrebare: Cu ce instrumente faci studiul cuvintelor cheie pe .fr? Exceptie google insights.
Multumiri
Ce proiecte am avut au fost doar cu 2-3 cuvinte cheie bine stabilite , deci nu am avut nevoie de research, dar pe viitor sigur o sa fie. Ca tool-uri de ranking : Vérifier les positions sur Google este gratis, simplu si eficient ,iar Logiciel référencement Google : suivi positions & analyses - Ranks.fr isi face si el treaba bine, iti arata si numarul de cautari al cuvintelor, dar cam scump .
Market Samurai,
Trafic Travis,
Maldinii ne poti spune unde ai gasit inscrieri in directoare si de cumparat linkuri? Chiar si cu 30E :) Multumesc
E interesanta chestia, chiar si preturile pentru inscrieri in directoare si etc. Unde ai vazut acele preturi?
Maldini poti sa intermediezi cu cineva sa imi inscrie si mine site romanesc din semnatura in directoarele fraceze? eu nu stiu franceza.
Am vazut oferte pe niste forumuri si pe cateva site-uri, dar nu pot acum sa va dau detalii exacte .Pentru cumparat link-uri sunt teliad.fr, care au o oferta la inceput ( 50% din prima comanda) ,dar preturile sunt f mari in comparatie cu romania.Tinand cont ca in curand o sa ma mut in Franta, o sa incep probabil si eu sa ofer niste servicii si sa lansez mai multe proiecte, atunci o sa va pot da mai multe detalii .
Aici este o lista ok cu site-uri ce accepta comunicate de presa gratis : Publier un communiqué de presse en ligne gratuitement si gasiti si directoare de articole. Eu pana acum am facut link-building bazandu-ma mai mult pe link-uri in engleza pentru ca si franceza mea e slaba, dar treptat incerc sa intru mai bine pe piata .