Sa spunem ca eu am gasit 5-10 bloguri cu pr peste 2 pe root, autoapprove si dofollow. Ar face mai mult sau rau sa comentez pe cat mai multe dintre posturile acelor bloguri cu un cuvant cheie?
Se poate considera spam?
Versiune printabilă
Sa spunem ca eu am gasit 5-10 bloguri cu pr peste 2 pe root, autoapprove si dofollow. Ar face mai mult sau rau sa comentez pe cat mai multe dintre posturile acelor bloguri cu un cuvant cheie?
Se poate considera spam?
Articolul asta ar trebui sa te lamureasca: Link velocity sau link building cu cadenta eficienta | Nimicul lui Krumel
Nu are ce sa faca rau. Ideea e ca teoretic, x link-uri de pe acelasi domeniu sunt mai putin valoroase decat x link-uri de pe domenii diferite. Asa ca, daca postezi 5 sau 50 de comentarii pe un blog, posibil sa fie cam aceeasi treaba. Eu iti recomand sa incerci sa obtii link-uri de pe mai multe domenii diferite. Bloguri dofollow sunt destule, numai vezi sa nu le spamezi cum fac altii.. Daca tot vrei backlink dofollow, posteaza un comentariu ontopic, util, nu doar sa fie ceva acolo pt backlink. sunt pe putin 50 de bloguri dofollow la noi pe .ro, daca nu chiar si mai multe.. ai de unde alege ;)
Va multumesc frumso amandurora pentru informatii.
Pentru ajutorul tau iti recomand lista de pe site-ul dofollow .ro ( toate sunt dofollow si gratis ) ! Have fun !
Sper in curand sa mai adaug cu ajutorul celor de pe seopedia cateva si sa alcatuiesc o noua lista.
Totusi pentru inceput sunt bune si astea.
Acea lista o folosesc la momentul actual, mersi frumos.
Din moment ce sunt autoapprove banuiesc ca si spam ul este mare.. eu acestea cu autoapprove le folosec mai mult pt indexare..
la comentarii, daca la nume pun cuvant cheie plugin-urile antispam pot considera comentariul spam? daca pun numele real, backlink-urile or sa fie indexate pe cuvinte cheie - numele pe care l-am pus cand am scris comentariul, si nu stiu ce avantaj este pt seo.
Eu zic ca tot e un avantaj ca obtii link-ul cu nume, decat sa nu-l obtii deloc. Si oricum, daca tu pui ancora tractoare al un post despre Facebook, cat de relevanta crezi ca va fi ea acolo? Asadar, cat de mult crezi ca va conta?
am inteles. dar daca pun numele meu + un cuvant cheie ar fi mai ok? stiu ca google tine cont si de ancora.
Nu de Google tb sa te preocupi tu ci de proprietarul site-ului. Adica de cum ii place lui. Ca daca te baga in spam si se mai iau 2-3 dupa el, poate nu mai iesi de acolo prea curand :)
Viin si eu cu intrebare ca sa nu mai deschid un alt topic: Cat de mult conteaza un backlink fara ancora ? Este bun la ceva ?
Cum adica un link fara ancora? link-ul in sine implica prezenta unei anchore :) care poate fi text sau imagine... pb vrei sa zici link cu anchor text diferit de keyword-ul principal.. iar raspunsul este ca orice link conteaza, ajuta la cresterea autoritatii site-ului
Cred ca se refera la comentarea cu un nume gen Ion in loc de Keyword-general.
Sper sa nu fiu offtopic. Daca un comentariu are link nofollow, Google nu va lua link-ul deloc in considerare?
Le contorizeaza si pe cele nofollow cumva. Sunt bune si acelea pentru profilul de linkuri sa para cat mai natural. Daca tu ai 100% linkuri dofollow este foarte posibil sa fie linkuri spam, mai ales daca sunt doar comentarii off-topic (fata de contentul din site-ul tau).