Asta e cazul ok. Primul link nu conteaza.
Versiune printabilă
Versiunea asta e ok. Eu nu vad care ar fi problema. Sint speculatii ca daca link-ul 1 e mai sus in continut decat link-ul 2 atunci link-ul 1 primeste mai mult juice. Nu prea cred in asa ceva. Daca aveau acelasi cuvant cheie sau nu dar trimiteau spre acelasi URL, atunci daca.. unul din ele s-ar fi anulat.
Dadeam exemplele anterioare ptr ca am vazut pe .ro o discutie pe zona asta si nu stiam la ce va referiti.
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Adica "regula" primului link nu conteaza.
@RedHat conteaza si primul link dar nu se aplica regula de mai jos:
Regula primului link spune: ca doar primul link dintr-un articol/site conteaza daca este identic cu altele care urmeaza.
Ex:
Primul link exemplu.com cu keyword A
Al doilea link catre exemplu.com cu keyword B
Se transfer linkjuice doar catre primul link cu ancora keyword A.
(Va rog sa ma corectati daca am gresit)
Gresesti, conteaza doar primul link catre acelasi url. Cel mai valoros este link-ul care este cel mai potrivit ca nisa cu articolul, pot fi si 20 de link-uri in pagina catre site-uri diferite daca articolul este consistent si link-urile sunt toate catre pagini relevante diferite si tot sunt valoroase.
Eu fac astfel de advertoriale, dar sa nu scrii 20 de articole cu aceleasi 2 link-uri catre aceleasi site-uri ca bate la ochi
De exemplu uneori mai pun al doilea link catre un alt advertorial ce ma promoveaza tot pe mine, dar mereu altul
Scuzati , am o neclaritare. In cazul in care pun pe un adv 2 3 link-uri catre acelasi site, dar linkuri diferite pe articole diferite care ar trebui sa fie primul cuvant ( keyword) utilizat ? Cel important sau unul secundar ?
Daca articolul e destul de complex(poze,h1,h2), are un numar destul de mare de cuvinte, nu vad de ce ar fi o problema sa includem 2 linkuri spre 2 domenii diferite... Chiar ar parea natural in fata lui Big G, facand referire catre site-uri exterioare relevante.
Am primit astfel de oferte pe blogul meu. Le-am postat si pot spune ca mare parte din ele nu erau complexe, sa zicem. Tot 250-300 de cuvinte, cu 2-3 linkuri in ele :)
Un advertorial cu 2 link-uri catre 2 domenii diferite este mai valoros decat un advertorial cu 2 link-uri catre 2 pagini de pe acelasi domeniu