Lincurile intre doua saituri recent deschise pote sa fie de ajutor in SEO?
Versiune printabilă
Lincurile intre doua saituri recent deschise pote sa fie de ajutor in SEO?
Desigur! Impactul va fi insa direct proportional cu valoarea siteurilor, dar va creste in timp.
Orice link aduce un plus pentru site. Valoarea linkului depinde insa de mai multi factori.
Eu chiar recomand, daca e vorba de blog... sa se faca schimb de link cu bloguri de aceeasi valoare sau cu aceeasi varsta, fiindca un blogger care a muncit 1 an spre exemplu nu va miza ca tu o sa te tii de treaba. Asa e cel mai simplu iti gasesti un cerc de bloggeri care sunt relativ noi si va dezvoltati impreuna, cresteti armonios si zic eu natural!
Spre exemplu eu si toti bloggeri de la mine din blogroll, asa am procedat si toti, cu mici exceptii, am luat la updateul asta PR3
off : Stefan , ai putea face schimb de link cu limba engleza [ punct ] uk :)
Ideia mea e in felul asta am 15 domenii toate orientate pe o nisa, acuma ma gindeam daca la fiecare domeniu adaug link spre celelalte 14 undeva in footer, se pot ajuta ele intre ele fara sa mai adaug link pe alte pagini?
Vise...
0 + 0 = 0 sau mai corect 0 x 15 = 0 :)
Nu poti sa cresti fara sa faci nimic, linkurile te vor ajuta (desi 15 sunt cam prea multe si risti in orice moment o penalizare, nu te sfatuiesc) dar va trebui sa muncesti macar cate putin pt fiecare site in parte.
Un pr 4-5 real din aceeasi nisa, spulbera in orice moment toate cele 15 linkuri ale tale ca valoare.