-
Linkuri spam!
Ce parere aveti despre anumite pagini cu PR mare gen 4,5 sau chiar 6 unde sunt foarte multe comentarii si bineinteles linkuri, linkuri chiar puse in comentariul respectiv. E clar ca paginile respective sunt spamate.
Cum vede Google aceste pagini? Le vede ca pe niste pagini puternice de interes foarte mare de unde poti obtine un link bun si chiar si ceva link juice? Sau poti fi penalizat pentru un astfel de link. Am vazut foarte multe astfel de pagini chiar pe un blog de la Adobe daca nu ma insel.
Probabil ca paginile respective au PR mare tot datorita comntariilor si linkurile aduse catre pagina respectiva de spammeri.
-
Eu nu mi-as dori un link pe o astfel de pagina. Exista posibilitatea ca Google sa te incadreze printre spamurile celelalte.
-
Sunt foarte multi care practica asta. Si sunt convins ca majoritatea stiu despre ce e vorba, dar totusi obtin linkuri si de acolo.
-
Ciudat ca nu raspunde nimeni pe tema asta.
-
Majoritatea folosesc diferite tool-uri cum ar fi scrapebox, senuke si altele. Din cate exemple am vazut, au obtinut rezultate foarte bune si continua sa ramana in prima pagina. Acum.. depinde, fiecare cu norocul lui.
-
Eu merg pe principiul: Fiecare link contează. Follow sau NOfollow sunt bune deopotrivă.
Personal nu cred că prin ”comentarii spam” se poate atrage vreo penalizare. Desigur un număr de 10k de astfel de comentarii pt un site ce a apărut doar de o lună cred că ridică un red flag...
-
va fi doar un numar mare de obl uri pe pagina respectiva si atat, in egala masura vei fi si tu fragmentat calitativ cu linkul tau, nu am auzit pe cineva sa fie penalizat pe chestia asta.
-
nu esti penalizat daca ai continut original pe pagina. dar iti este "penalizata" imaginea, cu spam-uri pe pagina reiese ca nu prea iti pasa de site, ca e parasit. Daca pe pagina este o poza cu un produs sau o imagine si doua randuri dedesubt, urmate de mai multe spamuri, s-ar putea sa-ti dauneze pentru ca mesajele alea spam sunt puse "in masa", pe multe site-uri, deci ai avea continut duplicat in pagina. Continutul duplicat e sanctionat de Google. Deci e bine sa ai un site ingrijit.
-
Prin continut original te referi la textul pe care il scrii pe pagina respectiva, adica ce comentezi ? O sa iti pui si link la comentariul respectiv ca de aia ai intrat pe pagina cu pricina.
-
Ce se intampla daca cineva incearca sa ma dea jos prin link-uri spam. Daca baga 1000 de comentarii spam intr-o zi pe pagini cu continut foarte prost voi fi penalizat?