Mersi , dar si eu sunt de parere ca nu prea sunt apreciate astfel de linkuri.
Mai nou am inteles ca google chiar nu mai pute accept pe linkurile care vin in comentarii la bloguri, guestbooks etc.
Versiune printabilă
Mersi , dar si eu sunt de parere ca nu prea sunt apreciate astfel de linkuri.
Mai nou am inteles ca google chiar nu mai pute accept pe linkurile care vin in comentarii la bloguri, guestbooks etc.
Nup nu mai accepta nici un link obtinut gratis. Numai alea pe bani ii plac.
Mersi.
Cu placere FinalDestiny, o sa mai vina si altele...
Daca nu iau ban inainte.
Cu placere, Da, mai sant uitate astfel de "gems" pe internet. Cat despre spam, apar doar cateva pe pagina si se tot creaza pagini noi deci nu cred ca e nu stiu ce mare spam.
Nu stiu cata autoritate mai au in acest moment linkurile .gov si cele .edu, cert este ca inca foarte multi webmasteri vaneaza astfel de extensii.
Ce e drept, nici macar etic nu este sa spamezi pentru un backlink, dar....de ce sa nu recunoastem, pe .ro aceste tehnici neortodoxe ajuta. Pe .com e cu totul alta poveste dar in Romaniaca noastra se pare ca google ignora deocamdata tehnicile neortodoxe. Am vazut siteuri pozitionate sus de tot, pe cuvinte cheie grele urcate culmea, cu linkuri obtinute prin commenturi, (asta ca sa nu zic prin spam) , prin linkuri inserate prin siteuri de tip wiki, semnaturi prin forumuri, etc, ce e drept de pe siteuri cu oarecare autoritate.
Asa ca indiferent daca unii useri ingnora cadoul facut de tine Florin Traian, categoric mult mai multi il vor aprecia. Asa ca pentru asta, ai un +1 de la mine, chiar daca in trecut te-am taxat pentru ca uneori iti bati joc de limba romana (si pentru asta promit ca o sa te mai taxez).
E adevarat ca pe .com sunt probleme cu spamul, dar nu orce comentariu e SPAM, e normal ca daca dai cu softuri in populatie o sa ai probleme, dar cateva linkuri din cometari etc nu au omorat pe nimeni.
De aici va descurcati voi.Cod:http://cairo.csl.toronto.edu/groups/netcode/weblog/3d2bc/test_.html
Numai nu exagerati, si incercati si voi sa scrieti in engleza si nu spammy.
P.S daca vreun admin vrea sa nu mai pun asa ceva pe forum sa anunte.:whistle:
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
"+" e raspusul
P.P.S Asta a fost asa de chef si voie buna, tocmai am intrat in pagina 1 pentru un keyword care are: About 48,000,000 results (0.06 seconds) :rockon: