....
Versiune printabilă
....
Si cum ar ajuta pe alt cineva care face schimb cu tine, daca ai traficul fals?
Nu este trafic fals!Citat:
Originally posted by ben
[b]Si cum ar ajuta pe alt cineva care face schimb cu tine, daca ai traficul fals?
Ai cateva vizite din motoare de cautare, dar jumate din ele cel putin sunt ale tale, si acelea foarte rare.
Cam 90% din vizite probabil sunt fake.
Boolshit! Daca te iei dupa referali majoritatea au vizite directe. Si nu stiu ce ti se pare mult 2000 pe saptamana. Poate spui din invidie :wink:
Fazele astea cu trafic fals sunt boooolshit.
yeah right...
2000 pe saptamana - si totusi doar 5 utilizatori cu 6 postari...
Daca te uitai la mai multe statistici vedeai ca din Romania sunt doar 14,31% din totalul de vizitatori iar forumul e in ro.
A, as aprecia daca ai folosi cat mai putin expresia "boolshit".
Si eu tocmai asta vreau sa fac prin link exchange, sa aduc vizitatori din Ro.
Totusi, cum reusesti cu 2 posturi de toata jena sa atragi atata trafic?
Citat:
Originally posted by A
[b]Si eu tocmai asta vreau sa fac prin link exchange, sa aduc vizitatori din Ro.
Am mai spus-o si o repet, mie nu mi se pare mult traficul; de aceea caut parteneri.Citat:
Originally posted by ITE
[b]Totusi, cum reusesti cu 2 posturi de toata jena sa atragi atata trafic?
cam dubios. spune-ne si noua, A, cum reusesti sa aduci 2000 de oameni pe saptamana?
Mai ales cu un site care se incarca in peste un minut. ... :)
Citat:
Originally posted by misu
[b]cam dubios. spune-ne si noua, A, cum reusesti sa aduci 2000 de oameni pe saptamana?
se pare ca omul nu a gasit explicatii, si-a bagat coada intre picioare si a sters-o :D
Exact cand vroiam sa fac schimb de bannere cu el!
Numai bine!
N-am sters-o! Am luat doar o pauza.
Inca mai caut site-uri partenere.
Studiati mai bine trafic.ro ... la acest forum.
Vizitele acestea vin 95% din webmail..
Guess what ? SPAM ?
Expertule... unde ai vazut tu 95%? Need glasses?
http://stat3.trafic.ro/stat/anonimhaos/referinte/luna/
Are 90% directi, deci fie are un script care foloseste curl prin proxy-uri, fie a cumparat bulk-trafic de undeva, fie l-a luat pe gratis de la site-uri de genul "intra tu pe site-urile noastre si intram si noi pe site-urile tale". Ultimele doua metode se poate sa foloseasca tot curl, daca sunt facute cu cap.
Cred ca gasesti si pe net un script din asta, sau daca ai cateva notiuni de php si citesti ceva de curl faci singur; in 15 min. e gata.
offtopic
Weasel ca e 90% ca e 95% tot acolo e, pe langa asta se poate modifica nu?
Esti la vanatoare de Cristian Mezei?
A doua parte a post-ului tau era suficienta...
Stiu... :oops:Citat:
Originally posted by Bruzli
[b]Esti la vanatoare de Cristian Mezei?
A doua parte a post-ului tau era suficienta...
Ideea e ca m-am uitat peste "referrer pe zi" pentru zilele trecute, si nu exista nici un 95% sau macar apropiat pentru webmail. Asa ca am corectat greseala expertului... weaselish style :wink:
Parerea mea (concluziva, mai mult): Bai A-ule, oamenii astia au dreptate... Ce pana mea 2000 pe luna ma?! Cu 2 posturi?! Ca folosesti curl ca nu... ala e trafic fals bai tata... daca nu era, iti zic eu ca iti posta lumea pe acolo...
Scuzati maniera agrseiva, da' hai sa fim seriosi...
Weasel. Maturizeaza-te. Si nu mai lesina prin cabinete fiule.