-
Link Exchange Iulian.ORG
Mi-am facut si eu blog personal ca toata lumea :whistle:
Vreau sa il promovez pe cat posibil ... asa ca trebuie Link Exchange la Greu ... iar de restu ma ocup eu :))
Siteul are PR 0 dar va pot oferi 1 way link pe un site de PR 2 ...
Haideti ... sariti toti cu siteul vostru :rockon:
-
salut
-
Te-am adaugat in Messenger ... cred ca ne intelegem mai bine acolo :D
-
sunt si eu interesat , vl4d001 id de mess
-
-
E cel mai mare copy paster de pe România, urmăriţi topicurile pe forumul bloggerilor (nu vreau să fac reclamă). Înainte de a face link exchange verificaţi dacă nu cumva a furat şi de la voi conţinut. Am motive să-l târăsc şi pe forumul ăsta prin noroi pentru că mi-a furat skinu (nu că aş fi plătit pentru el, dar s-a luat după mine jegosul)
Nu-mi daţi ban pt înjurătură vă rog, mai vreau să stau pe forumu ăsta că îmi place.
-
Cam peste tot faci scandal ca ti-a furat skinu'. Lasa-l dom'le ca nu ai ce sa-i faci. Ii dai prea multa importanta.
-
nu a fost templateul tau si nici a lu mata sa faci atata caz pentru el , din cate ai vazut , nu l-am lasat exact cum a fost , am facut modificari la el , oricum il schimbasem acum cateva ore , inainte sa vad topicul asta , dar nu ai facut tu templateul .
Iar cat despre blog , pot scrie ce vreau in el , nu sunt copy paster , daca copiez o stire de undeva , sau dau paste la un videoclip asta nu inseamna neaparat copy paste . Articole scrise de alcineva nu am copiat niciodata , doar de prin ziare si altele . Asa ca STFU !
-
Ban fara drept de apel.
Silver, te poti apara fara prescurtari smecheresti sau injuraturi de 3 lei.
Subiect inchis.