-
nu e asta ,doar ca eu nu castig nimic de pe net ... adica nu am ads sau alte chestii , smecheri , am pe site-urile mele , ads la prieteni si ce mai au ei :)) dar eu nu :( ma gandeam sa fac si eu ... dar sa mai cresc ... si asa ca nu prea imi permit sa dau vreo 500 mii din buzunar ca sa iau un domeniu si sa nu imi iese nimic de pe el :-s
-
Pey atunci trebuie sa te gandesti bine daca vrei sa intri in "industria web" la modul serios sau vrei sa ai un forum ca si un hobby... Ca daca chiar iti doresti si te agiti putin e imposibil sa nu scoti banii de un host ieftin si un domeniu international din niste adsense.. e vorba sa zicem de vreo 30$ pe an... cel putin asa imi imaginez eu... :-??
-
loganclub.ro , galerie.loganclub.ro , clubmercedes.ro daca te intere...
-
LoL07
LoL07.com ...este site-ul meu dak vrei sa facem schimb de bannere sau linkuri id de messenger :gplay_ro
-
http://www.lol07.com/link.html Link-uri Utile.Click !
la adsense te referi cand zici click?:))
-
1 Ataşament(e)
GPlay, astfel de site-uri sa ti le promovezi pe alte forumuri.
Apropo de romanii destepti:
-
Ce s-a intamplat cu majoritatea site-urilor ca nu mai merg ?Mai este valabil schimbul de link-uri ? O sa isi revina site-urile ?
ofertepemail.ro - Nu merge
glumetzul.ro - Nu merge
phantomoftheopera.ro - Nu merge
hotpics.ro - Nu merge
modelstop.ro - Nu merge
yup.ro - Nu merge
:whistle:
-
Dupa cum bine ati sesizat am avut probleme cu site-urile peste vara. Intre timp totul a revenit la normal.
Am updatat primul post. Reteaua contine acum 10 site-uri. Cele mai vechi au PR4 iar cele mai noi au 0 cu speranta de a obtine la urmatorul update macar PR3 asta si cu ajutorul celor care sunt dispus sa faca exchange fara a stramba din nas :P