Mai sunt dofollow link-urile astea? Sau s-au facut brusc no-follow?
Versiune printabilă
Mai sunt dofollow link-urile astea? Sau s-au facut brusc no-follow?
orice sursa buna atunci cand e spamata f. mult nu are cum sa tina. Inca se mai pot obtine linkuri dofollow acolo dar putin mai complicat.
Sunt dofollow o perioada. Dupa devin no-follow, si dispar in timp.
Sunt linkuri bune, pentru maine, dar nu pentru la anu.
Site-urile se schimba, se cumpara domenii noi cu pr mare si roata se invarte forever.
Pretul cerut e mic, si e corect. Iti ofera link cu PR mare, dar nu forever si nicidecum garantia ca ramane dofollow, sau in cazul in care e blog sau profil, ca nu e spamat sau dispare.
Repet, serviciul e corect vandut, expirmarea e corecta! NU e long term, e short term.
Dupa ce cumperi, si trece o perioada, realizezi de ce era asa de ieftin:)
Ele au fost transformate acum recent in no follow , partial ... Sunt o parte din cele vechi care sunt in continuare do follow.
Sigur ca e corect ce zice Tom , nu sunt pe viata dar oricum puterea lor este uimitoare!! Iar in ceea ce priveste serviciul .. Noi avem tot timpul pagini noi , nespamate .. etc... Poate tine atat cat Tumblr.com este asa cum il stim.
Nu pentru ca eu personal nu am cazut din ranking chiar daca ele au fost facute no follow ... Ele raman in codul paginii chiar daca dispar din afisare . E un javascript acolo care afiseaza doar cateva .. Uitati-va in cod ...
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Inca o chestie care trebuie adusa in discutie : Link building nu inseamna cumpar 10 linkuri pe viata si asta e..
In general nu se termina niciodata , trebuie alocate bugete lunare pentru asa ceva pe viata si orientate in functie de interese : linkuri tumblr, edu links, forum profiles, social links, bookmarking links, directoare, piramide _ roti de linkuri..... etc
Sau mai pe scurt, ce face Magic Submitter :)
Exact tipul asta de linkuri le face MS insa... nu prea am vazut rezultate, ori n-am stiut eu sa le interpretez (l-am folosit 3 luni pe acest MS) iar site-urile mele se prezinta cam asa:
pagina 1 - pozitia 8
pagina 2 - pozitia 3-4
pagina 3 - primul link (numai ca acest link nu este home page ci /categorie
Cred ca oricine poate aduce niste site-uri in pagina 2 (basic SEO) asa ca meritul nu cred ca este al acelor tipuri de linkuri mentioante putin mai sus
....Citat:
7th November 2011, 12:50
Stie cineva de ce nu imi afiseaza corect linkul? Am flosit un MS din ala dar nu stiu ce are.
P.S. Folosesc IE6.