-
DataProtection - ANSPDCP
Probabil ca stiti, cei care stocheaza date cu caracter personal trebuie sa se inregistreze ca operator la ANSPDCP (dataprotection.ro), A trimis cineva notificare? cat dureaza? trebuie sa astept vreun raspuns?
Pe site se specifica doar ca trebuie completat un formular online, apoi printata prima pagina si trimisa prin posta.
-
Eu nu am reusit sa completez corect formularul online si mi l-au respins, sunt notiuni in acel formular pe care nu le inteleg
-
Cel mai bine te duci la ei la sediu si iti explica cum se completeaza, daca esti din Bucuresti.
Daca nu, cauta la ei pe site un formular deja completat de la o firma inregistrata, vezi de exemplu ca sunt multe magazine online care sunt inregistrate si au numarul de inregistrare publicat pe undeva prin magazin, iei numarul ala si denumirea firmei, dai un search pe site-ul dataprotection, si o sa-ti arate un PDF cu toate datele completate de cei de la magazinul respectiv - poti sa te inspiri de acolo.
-
Se fac imediat 2 saptamani de cand am completat si trimis, si nu stiu cum se procedeaza, daca trebuie sa astept vreun raspuns....dupa cat timp... etc
-
Ar trebui sa fie pe site un status la aplicatia ta, daca nu... suna-i!
-
Am verificat de mai multe ori, nu este. O sa sun maine.
-
dupa completarea formularului de pe site, ar trebui sa primesti un mail cu un numar de inregistrare.
dupa asta, trebuie sa le trimiti prin posta:
- prima pagina (stampilata si semnata) a formularului completat pe site
- mailul primit de la ei
cam dupa 3 saptamani am primit un plic care contine si numarul de inregistrare.
-
Bun, deci probabil mai dureaza putin. Eu asteptam raspunsul de la ei ca sa ii pot da drumul la site.
-
Da drumul la site fara probleme, ca ai nevoie de vechime pentru google
-
Un prieten, care are un cabinet medical,s-a ocupat de asta si a durat cam o luna cu totul. Oricum poti sa lansezi si in acelasi timp sa te ocupi si de intrarea in legalitate.